KhatyAiman KhatyAiman
Textual description of firstImageUrl

Cookies Vibe | Cookies Premium Dan Kek Yang Sedap

khatyaiman | 2/19/2021 05:00:00 pm | 0 Komen

 Cookies Vibe | Dapatkan Cookies Premium Dan Kek Bila-Bila Masa Sahaja 

Selalunya selepas Hari Raya kan, perkara yang paling melekat di kotak fikiran, mesti nak makan biskut dan kek yang sedap kan. Tak kan nak tunggu tahun seterusnya pula baru nak dapat kuih raya yang sedap? Lambat sangat kan. Cari punya cari, terjumpa satu laman web namanya Cookies Vibe yang mana bila masuk sahaja ke laman web tersebut, rasa macam hari-hari hari raya . Sebab nya mereka mengeluarkan produk Cookies Premium dengan kek yang sedap-sedap sangat.


Teringat sangat la apabila makan Coklat Heaven, yang mana ianya terdiri dari gabungan koko, potongan badan dan juga cornflakes, terasa gigitan tu mewah sangat. Coklat dan badam tu rangup dan cair di mulut.


Pea Pod's pula rasa macam keropok kacang tu, sedap lemak manis. Rasa asli kacang Hijau dan gabungan pure butter membuatkan rasa dan tekstur Pea Pod's tu sungguh asyik bila makan .


Cashew Teacakes pula gabungan dari gajus, badam, cornflakes dan coklat pun sama juga. Nama di unik sikit. Tapi apabila saat menggigit biskut Cashew Teacakes ni, sangat gebu dan sedap. Jangan dok bergurau pula masa makan Cashe Teacakes ni, takut tersembur depan-depan nanti.


Selain itu, boleh cuba juga mini popia udang. Dia punya dan rasa udang kering tu memang piawwww la. Selain ranggup, rasa dia boleh buat anda terasa tak mahu berkongsi dengan orang, nak makan sorang-sorang sahaja sebab takut cepat habis.


Sebenarnya ada pelbgai jenis cookies premium , kek dan juga makanan lain. Ada juga tart nenas gebu sedap ( premium pineapple tart ) serta extra moist fruit cakes. Eh kalau tengok laman web dia, tak keluar dengan tangan kosong la. Silap-silap boleh jadi agen kuih raya untuk jual kat kawan-kawan juga.

Jangan risau, kesemua bahan-bahan yang di gunakan adalah Halal dan keluarana bumiputera 100%. ketelusan bahan-bahan ini datang jauh tau , 100% pure butter  jenama import dari New Zealand. Lagi pula, semua bahan yang di gunakan seperti premium badam, gajus dan Hazelnut sangat banyak dan pastinya mereka tidak kedekut untuk memberi rasa yang mewah dan premium.

Untuk tahun 2021 ini sahaja, Cookies Vibe menyediakan sehingga 35 jenis cookies dan snacks untuk pelangganya. Dan salah satu tarikan istimewa bagi anda yang suka akan cornflakes, boleh dapatkan  Malatops Crispy, Ombak Rindu, Cashew Butterscotch, Hazelnut Latte, Cornflakes Bites, Cashew Teacakes, kesemua ini ada cornflakes di dalamnya. Dan untuk Top 10 cookies premium dari Cookies Vibe pula tertidir dari pada Ombak RIndu, Malatops Crispy, Chocolate Heaven, Nutty Basket, Almond Chocobar, Royale Cadbury, Black  Pistachio, Hazelnut Latte, Velvet Ohana, & Crispy Rainbow (Biskut Lidah Kucing)

Sedikit info untuk anda yang mana untuk membeli terus di kedai mereka atau melalui online :

1. Boleh order melalui website : www.cookiesvibe.com 

Penghantaran melalui pos, atau MrSpeedy (kawasan Lembah Klang)  

Gunakan code: KATIJAH ( 10% untuk pembelian. )

2. Order melalui agent terdekat di kawasan anda (#VibersFamily) : senang nak ambil Cookies nanti. Boleh buat preorder raya , dan bayar secara ansuran.  Pakej-pakej yang ada boleh lihat di website, serendah RM55/ sebulan untuk 6 jenis cookies. Ini adalah idea yang sangat mudah dan menjimatkan sebab tak perlu keluar kos sekaligus dengan banyak.

Cookies Vibe dah ada agent di seluruh Malaysia, Singapura & Brunei. 

** Sekarang, pengambilan agent dibuka di seluruh Malaysia (peluang untuk menambah pendapatan). Register sebagai #VibersFamily di website. 

3. Atau.. boleh terus ke Showroom Cookies Vibe di: Tingkat 1, Flexis, One South, Seri Kembangan, Selangor. 

Operating hours: 10AM - 6 PM (Tuesday - Saturday)

Hotline: 011 657 00101 

Address: Cookies Vibe , U1-19, FLEXIS, ONE SOUTH, SERI KEMBANGAN, 43300 SELANGOR 


Email: cookiesvibeinfo@gmail.com

Jadi kan sekarang, tak perlu nak tahan untuk tunggu tahun seterusnya kan, Cookies Vibe kan ada.

INSTAGRAM . FACEBOOK  . WEBSITE

Textual description of firstImageUrl

Introducing NESTLÉ LACTOGROW® Aktif

khatyaiman | 2/06/2021 05:00:00 pm | 1 Komen

Introducing NESTLÉ LACTOGROW® Aktif: A Growing-up Milk Formulated To Help Children Achieve More Growth With More Calcium*

NESTLÉ unveils NESTLÉ LACTOGROW® Aktif, a growing up milk with high calcium, DHA, vitamins and minerals to help children achieve more growth.

Nestlé today unveiled its specially formulated growing up milk

Introducing NESTLÉ LACTOGROW® Aktif:  A Growing-up Milk Formulated To Help Children Achieve More Growth With More Calcium*

– NESTLÉ LACTOGROW® Aktif, during a live virtual event, providing Malaysian parents with a tailored nutrition option to help their children achieve optimum growth at each stage. NESTLÉ LACTOGROW® Aktif will replace NESTLÉ LACTOKID® through the coming months.  

NESTLÉ LACTOKID® first launched in November 2014, providing a formulated milk powder with high calcium for children to help them stay nourished and support their growth throughout their developing years. Now, with an all-new look under NESTLÉ LACTOGROW® Aktif, this formulated milk powder provides the same goodness in nutritional values as before. NESTLÉ LACTOGROW® Aktif is formulated for children 1 to 6 years old and contains higher calcium compared to other key brands** in the market, as well as DHA and 18 important vitamins and minerals to support the optimal growth of a child.

The live launch event saw several fun interactive sessions that helped viewers understand more about child growth while a virtual discussion took place to debunk height myths in children to help parents understand the importance of calcium, vitamin D and other important nutrients for the growth of their little ones.

Juan Aranols, Chief Executive Officer of Nestlé (Malaysia) Berhad said: “We want to help children reach their full potential and this requires addressing stunting, as 1 out of 5 children is not getting enough nutrition to ensure their full physical and intellectual development***. We want to share learnings on the importance of nutrition and the role of nutrients like calcium in children’s development, as well as how NESTLÉ LACTOGROW® Aktif can help support a child’s optimal growth."

Introducing NESTLÉ LACTOGROW® Aktif:  A Growing-up Milk Formulated To Help Children Achieve More Growth With More Calcium*

Jasmin Estacio, Business Manager of NESTLÉ Nutrition Malaysia said: “A healthy development during early childhood equates to better physical health and positive well-being for the next few years of a child’s life and beyond. NESTLÉ LACTOGROW® Aktif would like to support parents with a product that complements their everyday efforts to provide the best for their children during this important stage in life. We hope to continue supporting parents to learn more about the importance of nutrition, especially calcium, to support their child’s growth!

 The abundance of information available today might make parents feel overwhelmed of the right way to help their children grow. There are also many myths on increasing a child’s height commonly shared amongst Malaysian parents, such as playing basketball and hanging from monkey bars, which makes the challenge even greater to ensure their children are on track to achieve growth milestones for their age.

To help parents tackle this issue, Nestlé invited Professor Dr. Norimah binti A. Karim, Professor in Nutrition, Department of Nutrition and Dietetics at International Medical University to share her thoughts about “Debunking Growth Myths Among Children during the virtual event. The discussion revolved around the rising issues affecting growth amongst children, with Professor Norimah weighing in on debunking popular growth myths and shared ways parents can ensure their children take in adequate nutrition daily to achieve optimum growth during their formative years.

“When raising children, parents need to understand that a balanced diet is important to ensure that they can develop to their fullest potential. The prevalence of stunting in children is primarily due to malnourishment — a lack of balanced nutrition in their everyday diet. Amongst various nutrients, insufficient calcium intake is one of the major issues faced by Malaysian children, and this plays an important role in determining their overall growth,” said Professor Dr. Norimah.

Introducing NESTLÉ LACTOGROW® Aktif:  A Growing-up Milk Formulated To Help Children Achieve More Growth With More Calcium*

Based on a survey done from 9 to 22 June 2020, involving 186 mothers who have previously used NESTLÉ LACTOKID®, 98% would recommend the milk brand to their friends and family. Besides being formulated with high calcium, vitamin D, protein and DHA to support growth and development, NESTLÉ LACTOGROW® Aktif also has no added sucrose,  making it a better option for young children.

NESTLÉ LACTOGROW® Aktif comes in 900g packets for two age groups, namely NESTLÉ LACTOGROW® Aktif 1-3 and NESTLÉ LACTOGROW® Aktif 4-6, and is currently available in stores nationwide. To rewatch the virtual event and discussion, do visit Nestlé Start Well 2gether’s Facebook page. For more information, please visit https://www.startwell.nestle.com.my/brands/lactogrow-aktif. 

Textual description of firstImageUrl

CETAPHIL GENTLE BRIGHT TECHNOLOGY AKHIRNYA TIBA!

khatyaiman | 1/21/2021 03:11:00 pm | 2 Komen
  • Memperkenalkan Cetaphil Bright Healthy Radiance, rangkaian penjagaan kulit direka khas untuk kulit orang Asia


Kuala Lumpur, 21 Januari 2021 - Cetaphil mempunyai rekod yang cukup dikenali dalam menyediakan solusi penjagaan kulit dengan asas perubatan dan dermatologi secara turun-temurun. Memberikan hanya yang terbaik kepada pengguna, Cetaphil adalah jenama yang dipercayai selama tujuh dekad memperkenalkan Bright Healthy Radiance, iaitu rangkaian penjagaan kulit pertama oleh syarikat yang direka untuk direka untuk mencerahkan kulit tanpa membahayakan kulit.



Cetaphil merupakan jenama yang memahami ang memahami cara penjagaan kulit yang hebat akan menjadikan kulit cerah, cantik dan sihat—dan kulit yang sihat sangat penting untuk menjalani kehidupan yang sihat. Rangkaian produk Cetaphil Bright Healthy Radiance baharu akan membersihkan kulit secara lembut dan memberi hidrasi supaya kulit sentiasa lembut. Diformulasikan untuk mencerah dan meratakan tona kulit, ia mampu menjadikan kulit lebih cerah dan berseri sepanjang hari di samping memperbaiki kulit wajah pada waktu malam.


Rangkaian Cetaphil Bright Healthy Radiance menggunakan Gentle Bright Technology, kombinasi Sea Daffodil, iaitu ekstrak tumbuhan semula jadi yang terbukti dapat mengawal dan menghalang penghasilan melanin yang berlebihan, untuk mencerahkan dan mengurangkan saiz bintik hitam. Niacinamide pula merupakan Antioksidan yang lembut tetapi berkesan mengawal pemindahan melanin ke permukaan kulit, supaya tona kulit lebih sekata dan cerah sempurna tanpa iritasi dalam empat minggu. Rangkaian produk buatan Korea ini merupakan cara sihat untuk cerah dan berseri.


Tanpa menghilangkan kelembapan semula jadi kulit, pembersih lembut ini membersihkan kulit kusam dan ia merupakan langkah pertama dalam rutin pencerahan. Diikuti dengan penyegar penyempurnaan kulit yang mencerah dan menghidrat kulit agar kelihatan cerah, halus dan lembut secara serta-merta. Selepas empat minggu, tona kulit akan kelihatan lebih sekata dan kekusaman hilang, sekaligus menjadikan kulit kelihatan berseri.


Dengan SPF15 untuk melindungi kulit daripada sinar UV yang berbahaya, Brightening Day Cream Protection dapat mencerah dan meratakan tona kulit. Pada masa yang sama, Brightening Night Comfort Cream meneruskan proses pencerahan ketika anda tidur untuk menjadikan kulit kelihatan segar dan cerah pada waktu pagi. Bintik hitam kurang dan menjadikan tona kulit lebih sekata dan cerah berseri selepas penggunaan sebanyak sehari sekali dalam selama empat minggu.


Matlamat rangkaian produk ini adalah untuk meraikan semua jenis kulit buat wanita Malaysia yang menginginkan kulit yang cerah berseri sambil mempertimbangkan tentang apa penting dan selamat dalam dunia pada hari ini.


“Di Cetaphil, kami sentiasa melakukan inovasi produk yang sesuai dengan kehendak pengguna dan sangat teruja melihat visi mengenai Rangkaian Bright Healthy Radiance membuahkan hasil. Pelancaran ini menandakan komitmen kami untuk menjangkaui lebih banyak pengguna dengan menawarkan produk kepada rakyat Malaysia yang menginginkan kulit yang sihat, cerah dan berseri. Dengan rangkaian produk Bright Healthy Radiance, kami yakin dapat memberi solusi kecerahan tanpa kerisauan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif,” kata Jessica Chan, Pengurus Jenama Kanan di Galderma Malaysia.


“Kulit yang kelihatan sihat adalah kulit yang cerah, berseri, sekata dan halus,” kata Dr. Kartini Farah Rahim, Perunding Dermatologi. Beliau menjelaskan lagi bahawa rangkaian ini menyeimbangkan warisan dermatologi dan aspek kecantikan dalam penjagaan kulit. Terbukti secara klinikal walaupun untuk kulit sensitif, Bright Healthy Radiance mencerahkan kulit secara lembut. Kesan matahari, hiperpigmentasi akibat jerawat, tompok coklat yang bertambah - wanita Malaysia boleh menarik nafas lega apabila mengetahui bahawa masalah ini dapat diselesaikan dengan penggunaan rangkaian produk ini.


Duta Jenama, Lisa Surihani, ikon rakyat Malaysia, ibu, isteri, pelakon, model, dan hos televisyen menyatakan bahawa rangkaian produk ini adalah sesuatu yang hebat, “Saya sangat suka dengan produk penjagaan kulit ini, setelah menggunakan rangkaian produk ini selama empat minggu saya dapat lihat yang tona kulit saya makin sekata, kusam dan bintik hitam pun hilang. Rangkaian produk ini memang menakjubkan. Saya berharap produk ini datang lebih awal dan kita semua tahu bahawa orang Korea pandai menjaga kulit mereka.”


Lisa juga kongsi yang dia berasa tenang apabila mengamalkan rutin penjagaa kulit pada waktu pagi dan petang dengan mengamalkan rejim penjagaan kulitnya. Ia sangat menyenangkan dengan memulakan rutin dengan urutan pembersih muka, diikuti sapuan serum dengan teliti, , sapu lembut toner pada alas kapas, dan penggunaan krim hidrasi yang tepat - sebagai tanda meditasi dan kesungguhan.


Di samping itu, Lizz Chloe, penyampai radio untuk MYFM, model dan pempengaruh media sosial berkata tentang penjagaan kulit, “Tujuan saya adalah nak menjaga kulit pada waktu siang dan memperbaiki sebarang kerosakan pada siang, membersih dan tidak mengeringkan kulit dari minyak yang diperlukan. Saya boleh nampak perubahan kulit dalam empat minggu dan tidak kasar seperti produk pencerah biasa. Dipercayai pakar dermatologi, hipoalergenik, bebas pewangi dan terbukti secara klinikal dapat mencerahkan kulit walaupun kulit sensitif.


Apa yang anda perlukan adalah Rangkaian Bright Healthy Radiance

Rangkaian Bright Healthy Radiance jenama ini terdiri daripada Cetaphil Brightness Reveal Creamy Cleanser (RM 39.00), Cetaphil Brightness Refresh Toner (RM 59.00), Cetaphil Brightening Day Protection Cream (RM 113.00), dan Cetaphil Brightening Night Comfort Cream (RM 113.00).









Semua produk dalam siri Bright Healthy Radiance sesuai untuk jenis kulit kering dan juga kulit normal, termasuk kulit sensitif.


Rangkaian Bright Healthy Radiance boleh didapati secara asing dan juga boleh didapati sebagai set eksklusif dari semua farmasi di Malaysia. Dapatkan sekarang dari Lazada, Shopee, dan Hermo. Untuk maklumat lanjut tentang Cetaphil, ikuti @CetaphilMY di Instagram.

Textual description of firstImageUrl

Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum

khatyaiman | 12/28/2020 12:20:00 pm | 2 Komen

Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imunisasi mereka.

Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Assalamualaikum. Hai semua.
Anak-anak paling suka pergi supermarket. Sebab apa?? Sebab boleh beli minuman kultur dan yogurt kegemaran mereka dari Fernleaf Calciyum. Dah boleh agak tempat susuan Minuman tersebut. Laju saja bila sampai. Setiap seorang dah ada perisa masing-masing. Lagi satu yang paling anak-anak suka , mainan yang boleh di dapati sekali jika ada promosi nya lah. Sambil minum boleh main. Memang perangai budak-budak kan. Anak-anak saya lelaki dan semuanya lasak kalau bermain. 
Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Jadi bila dekat rumah, masing-masing dah ada snek tersendiri. Minuman kultur dan juga yogurt. Pastinya halal dan Kedua-dua minuman susu kultur dan yogurt CalciYum mempunyai logo ‘Healthier Choice’ dari Kementerian Kesihatan  kerana kandungan gulanya rendah. Baik untuk kesihatan juga kan. Selain dari mempunyai nutrisi ( Probiotik DR20) yang mana akan membantu menyokong sistem imunisasi mereka. Maksud lain bagi Probiotik berfungsi untuk menyokong sistem pencernaan yang  sihat, dan menjaga daya tahan badan yang kuat. Ia juga tinggi kalsium, diperkaya dengan Vitamin D, yang semuanya baik untuk anak-anak saya yang sedang membesar. 
Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun


Yogurt CalciYum pula baik untuk penghadaman. Yogurt CalciYum mempunyai pelbagai variasi buah yang berbeza yang anak-anak saya suka. Kadang-kadang, saya juga menggunakan yogurt CalciYum untuk membuat ais krim.  Hanya tambahkan batang ais krim ke dalam cawan dan bekukan! Lebih menggembirakan untuk anak-anak saya menikmatinya! Jadi apabila anak-anak saya mengambil kedua-dua nya bersama, maka penyakit sila lari jauh-jauh , nanti kena lawan dengan sistem imunisasi anak yang makin sihat dan kuat.

Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun


Mengenai Fernleaf Calciyum


Produk tenusu terbaik di dunia, diperkuat dengan nutrien-nutrien untuk pertumbuhan dan perkembangan optimum anak-anak. Gabungan nutrien khas Fernlaef Calciyum membantu pertumbuhan mereka agar  dapat fokus menerokai dan mengasah bakat unik mereka

Misi Global Fernleaf Calciyum

CalciYum ialah sebuah jenama premium yang dihasilkan oleh Fonterra, sebuah syarikat tenusu yang diasaskan di New Zealand pada 1886. Ia dimiliki oleh pekebun secara koperatif . Misi mereka adalah untuk membekalkan nutrien-nutrien penting bagi menyokong keperluan harian tenusu kanak-kanak. Hari ini, mereka bertanggung jawab untuk satu pertiga daripada susu dunia dan mereka diiktiraf sebagai produk susu bertaraf emas bagi kanak-kanak di seluruh dunia.

Mereka mempunyai pengalaman lebih seabad dalam membekalkan produk-produk berinovasi yang digemari kanak-kanak dan ibu bapa. Jenama-jenama global lain di dalam keluarga mereka termasuk Anlene, Anmum™ Materna, Anmum™ Lacta dan Anmum™ Essential.


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Calciyum, pilihan yang lebih baik untuk kanak-kanak.

Setiap kanak-kanak mempunyai potensi tersembunyi yang perlu diterokai dengan produk-produk bernutrisi yang dikhaskan untuk minda dan tubuh kecil. Produk CalciYum Fernleaf mengandungi A-Force: gabungan nutrien  yang direka untuk menyokong keperluan bernutrisi untuk minda dan tubuh aktif kanak-kanak.

Tentang Minuman Susu Kultur Fernleaf CalciYum .

Minuman susu kultur yang menyegarkan dan digemari oleh kanak-kanak. Sesuai sebagai sebahagian daripada sarapan pagi atau snek yang enak, dipenuhi dengan  nutrien untuk menyokong kesihatan anak-anak dari dalam dan luar. 

Manfaat nutrisi Fernlaef Calciyum

Probio DR20™- Bahan probiotik yang dipatenkan oleh Fernleaf. Probiotik  diketahui menyokong sistem pencernaan yang sihat, dan menjaga daya tahan badan yang kuat 

Kalsium & Vitamin D – Untuk tulang yang kuat

Bakteria Baik - Untuk fungsi usus yang baik 

Terdapat dalam pek 110ml untuk semua varian: 

• Asli, Epal, Anggur, Oren, Pelbagai 

Tentang Minuman Susu Kultur Fernleaf CalciYum


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

TEROKAI KEUNIKAN A-FORCE 

Sama ada di sekolah atau ketika bermain, anak-anak perlukan  tubuh yang sihat di luar dan dalam. A-Force dengan Vitamin D   dan DR20™ probio membantu anak-anak menghadapi hari-hari yang mendatang.

TUBUH AKTIF 

Fernleaf CalciYum minuman susu kultur mengandungi kalsium dan vitamin D yang tinggi untuk menyokong pertumbuhan tulang-tulang kuat. CalciYum juga mempunyai Probio DR20™.  Persekitaran usus yang baik penting untuk penyerapan nutrien. 

MINDA AKTIF 

Minuman susu kultur yang enak ini membekalkan nutrien nutrien utama untuk menyokong keperluan harian anak-anak.  Menjaga kesihatan bukan hanya bermaksud yang anak-anak akan bersedia untuk melakukan yang terbaik tetapi anak-anak juga akan rasa lebih hebat. 

Tentang Fernleaf CalciYum Yogurt .


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Penuhi gaya hidup aktif anak anda dengan snek yang penuh dengan rasa yang lazat.  Yogurt berkrim ini mengandungi empat nutrien utama termasuk 2x Kalsium untuk menyokong perkembangan tulang yang kuat dan sihat.

TEROKAI KEUNIKAN A-FORCE 

Sama ada di sekolah atau sedang bermain, sokonglah minda dan  tubuh aktif anak-anak. Dengan A-Force, bersedialah untuk melakukan yang terbaik dan berasa lebih hebat. Kini dengan  Phocuslipids™, ramuan tenusu lipid Fernleaf yang unik, kuasa A Force sudah bersedia untuk menyerlahkan potensi penuh anak-anak. 

TUBUH AKTIF 

Yogurt Fernleaf CalciYum tinggi dengan kalsium dan Vitamin D  serta ia mengandungi zink untuk menyokong pertumbuhan tulang tulang kuat. 

MINDA AKTIF 

Bersama-sama zink, yogurt enak kami juga mempunyai Phoculipids™.


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Produk Fernleaf Calciyum

Minuman Susu Kultur Asli


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Asli tak semestinya bosan. Dengan Vitamin D dan DR20™probio minuman susu kultur biasa kami membantu menyokong pertahanan dalaman anak-anak. Selain itu, rasanya memang digemari semua. 

Minuman Susu Kultur Epal


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Hilangkan kehausan dengan kesegaran Epal! Minuman susu kultur ini bukan sahaja mempunyai rasa hebat, ia juga dipadatkan dengan nutrien khas bagi menjaga pertahanan dalaman si kecil anda – agar mereka bebas meneroka. 

Mengandungi bakteria baik Probio DR20™

Minuman Susu Kultur Oren


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Manjakan lidah anda dengan rasa limau yang menarik dengan minuman susu kultur dalam perisa Oren Fernleaf CalciYum! Selain daripada keenakannya, ia mengandungi nutrien-nutrien untuk membantu pertahanan dalaman - agar kanak-kanak dapat terus bermain dan meneroka.   

Mengandungi bakteria baik Probio DR20™

Minuman Susu Kultur Anggur


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Minuman susu kultur ini dipek di dalam perisa anggur manis dan halus yang kami gemari. Bukan sahaja enak - ia mengandungi nutrien-nutrien untuk membantu pertahanan dalaman - agar kanak-kanak dapat terus bermain dan meneroka dengan bebas. 

Mengandungi bakteria baik Probio DR20™

Yogurt Strawberi Anggur


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun


Wujudkah snek yang sempurna? Kami rasa kebaikan berkrim yogurt kami memang boleh dipertimbangkan. Anda dapat kedua-dua perisa Strawberi dan Anggur dalam satu pek, dipenuhi dengan empat nutrien-nutrien penting untuk menyokong pertumbuhan sihat tulang-tulang dan otot.  

Mengandungi Phocuslipids™

Tinggi dengan Kalsium and Vitamin D

Yogurt Chocoberry


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Langkah ke dunia koko dengan yogurt berperisa Chocoberry Fernleaf CalciYum. Selain daripada rasanya yang hebat, yogurt berkrim ini mempunyai empat nutrien-nutrien utama yang campur untuk menyokong pertumbuhan tulang kuat.  

Mengandungi Phocuslipids™

Tinggi dengan kalsium dan Vitamin D

Yogurt Vanila Anggur


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Kaya dengan rasa krim dengan penangan perisa buah, itulah Yogurt Fernleaf CalciYum dalam kombo pek Vanila dan Anggur. Kedua-dua perisa mempunyai empat nutrien-nutrien utama untuk menyokong pertumbuhan sihat tulang-tulang dan otot. 

Mengandungi Phocuslipids™ & Zink

Tinggi dalam kalsium dan Vitamin D

Strawberi Mangga


Minuman Kultur Pilihan Anak-Anak Pastinya Dari Fernleaf Calciyum Kerana Terdapat Nutrisi (Probiotik DR20) yang akan membantu menyokong  sistem imun

Dapatkan rasa kemanisan musim panas dengan yogurt perisa Strawberi dan Mangga Fernleaf CalciYum. Selain daripada rasa tropikanya yang lazat, yogurt ini dipenuhi dengan empat nutrien-nutrien utama untuk menyokong pertumbuhan sihat tulang-tulang dan otot. 

Mengandungi Phocuslipids™ and Zink

Tinggi dalam kalsium dan Vitamin .

Minuman kultur dan yogurt calciyum ini memang mudah nak beli. harga pun berpatutan. Jika ada promosi lagi seronok anak-anak. Boleh beli lebih sedikit. Sebenarnya jika suka untuk mengambil minuman yang baik untuk tumbesaran badan supaya sihat dan kuat, tidak salah jika kita selalu berbelanja . Pilihan itu selalu ada dan buat lah pilihan yang baik. Anak-anak saya memang sudah terpaut dan jatuh cinta terhadap produk Fernleaf Calciyum ini, jom la apa kata anda semua pun cuba untuk membeli supaya anak-anak anda juga suka dan cergas sepanjang hari. Info lanjut anda boleh lawati laman web https://www.calciyum.com.my/.Apa anda tahu  kebaikan yang ada di dalam setiap gelas?? 

Textual description of firstImageUrl

Nak gigi putih? Gunakan Whitekish Magic Charcoal

khatyaiman | 11/27/2020 04:19:00 pm | 3 Komen

 Gigi putih membuatkan anda lebih yakin untuk sentiasa tersenyum

Semua orang menginginkan gigi yang putih supaya lebih yakin untuk senyum kepada orang sekeliling. Tetapi ada tak ubat gigi yang boleh bantu untuk memutihkan kembali gigi? Adakah ianya selamat dan terjamin kualiti nya? Ada satu produk yang tengah viral iaitu Whitekish Magic Charcoal yang boleh dicuba untuk masalah di atas tadi.


Whitekish Magic Charcoal adalah produk penjgaan gigi buatan Malaysia. Anda nak tahu, percubaan kali pertama sahaja dan menampakkan perubahan tau. wooo sangat kan.


Whitekish Magic Charcoal ini dihasilkan dari bahan semulajadi iaitu arang tempurung kelapa yang banyak manfaat nya seperti :-

  1. pastinya membantu putihkan gigi
  2. membantu menghilangkan masalah nafas berbau
  3. membantu mengatasi masalah karang gigi dan sebagainya.


Produk Whitekish Magic Charcoal telah mendapat pengiktirafan daripada KKM dan selamat untuk digunakan tanpa was was ya.


Lihat hasil sebelum dan selepas sekali penggunaan Whitekish Magic Charcoal ini . Baru sekali, kalau berkali-kali, lagi putih kan.

Untuk pembelian dan Info lanjut boleh layari maklumat di bawah :

website : WHITEKISH.COM

no fon : 0178898878 ( call/sms/whatsapp )

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com