KhatyAiman

lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 17 August 2018

09:30:00

Flower Chimp Menerima Pelaburan Berjumlah RM 6 Juta Berikutan Prestasi Cemerlang di Asia Tenggara


Pengasas Berhasrat Meluaskan Perniagaan ke Singapura Menjelang Pertengahan Ogos 2018


KUALA LUMPUR, 15 Ogos 2018 - “Ucapkan dengan bunga!” Kepesatan industri e-dagang di peringkat global telah memacu perkhidmatan penghantaran bunga dan membolehkan pengguna mencipta kenangan indah bersama insan tersayang. Bayangkan, betapa mudahnya anda boleh memilih jambangan bunga kegemaran anda dan merancang penghantaran semudah di hujung jari sahaja.
Flower Chimp Menerima Pelaburan Berjumlah RM 6 Juta Berikutan Prestasi Cemerlang di Asia Tenggara | Pengasas Berhasrat Meluaskan Perniagaan ke Singapura Menjelang Pertengahan Ogos 2018

Monday, 6 August 2018

09:33:00

Seruan Untuk Artis-Artis Muda yang Berbakat | Menangi hadiah wang tunai dan peluang untuk mempamerkan bakat anda melalui Pertandingan Usaha Tegas Heritage

Seruan Untuk Artis-Artis Muda yang Berbakat Menangi hadiah wang tunai dan peluang untuk mempamerkan bakat anda melalui Pertandingan Usaha Tegas Heritage 

KUALA LUMPUR, 2 August 2018 – Pertandingan Usaha Tegas Heritage oleh Usaha Tegas Sdn Bhd (UTSB) kini kembali lagi. Kumpulan Usaha Tegas adalah syarikat induk pelaburan swasta Malaysia yang dimiliki oleh pengusaha terkemuka Malaysia, Tan Sri T Ananda Krishnan. Kumpulan ini mempunyai pegangan yang signifikan dalam syarikat-syarikat merentasi pelbagai industri seperti telekomunikasi, media dan hiburan, minyak dan gas, serta hartanah di Malaysia dan di seluruh dunia.
Seruan Untuk Artis-Artis Muda yang Berbakat | Menangi hadiah wang tunai dan peluang untuk mempamerkan bakat anda melalui Pertandingan Usaha Tegas Heritage

Photo 1: Winners of the Usaha Tegas Heritage Art Competition 2017 are joined by Maureen Toh, Director, Usaha Tegas Sdn Bhd [standing, fifth from right] and Lim Ghee Keong, Chief Operating Officer of Usaha Tegas Sdn Bhd [standing, fourth from left].

Wednesday, 1 August 2018

08:00:00

Shapee Disposable Nursing Pad│Kelengkapan Awal Buat Ibu Menyusu Bayi

 Shapee Disposable Nursing Pad│Kelengkapan Awal Buat Ibu Menyusu Bayi

Hai semua.Menjadi satu kemestian  masuk di dalam list barangan yang perlu anda pada seorang ibu yang selepas melahirkan anak dan juga yag menyusukan bayi. Shapee Disposable Nursing Pad menjadi satu alternatif buat ibu menyusu untuk menjadi pelapik breast ketika bayi sedang menyusu.
Shapee Disposable Nursing Pad│Kelengkapan Awal Buat Ibu Menyusu Bayi

Tuesday, 31 July 2018

08:09:00

Resepi Mudah Mee Goreng Adabi

Resepi Mudah Mee Goreng Adabi

Hai semua. Minggu lepas semasa kami sedang membeli barang dapur, ternampak perencah mee goreng adabi. Dah lama tengok kawan-kawan dah post di sosial media, khaty baru jumpa. Beli terus dan nak cuba sebab macam best kan. Ternyata sangat senang dan mudah nak buat mee goreng perencah adabi ini. Sangat sesuai kalau pes cili kat dpur dah habis, perencah mee goreng adabi penyelamatnya.
Resepi Mudah Mee Goreng Adabi

Wednesday, 25 July 2018

16:12:00

Lazada Big Baby Fair July 2018

Lazada Big Baby Fair July 2018 | Anda berpeluang menang  voucher RM1000

Hai semua. Yeayy. Lazada Big Baby Fair July 2018 kembali lagi buat anda semua. Tunggu apa lagi. Jom la ramai-ramai kita ke laman sesawang Lazada Big Baby Fair July 2018 untuk cari keperluan anak-anak. Jangan risau Lazada Big Baby Fair July 2018 dah sediakan offer exclusive untuk setiap pelanggan yang datang membeli di gedung online mereka.
Lazada Big Baby Fair July 2018 anda berpeluang menang  voucher RM1000

Thursday, 5 July 2018

14:52:00

SYAMPU RAMBUT KANAK-KANAK CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER

SYAMPU RAMBUT KANAK-KANAK CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER ~ ALAMI RAMBUT HARUM DAN SEGAR SEPANJANG HARI!

Pernahkah anda mengalami bau yang kuat dari kulit kepala dan rambut yang berpeluh selepas anak anda bermain di luar atau pulang dari sekolah? Baunya menjadi lebih teruk apabila kulit kepala anak anda berminyak dan berpeluh. Satu-satunya cara untuk menghilangkan bau yang tidak menyenangkan ini adalah dengan memastikan anak anda mencuci rambutnya selepas waktu sekolah, atau bermain di luar. Mengekalkan kebersihan rambut akan dapat mengurangkan risiko jangkitan kulit kepala selain memastikan mereka berbau segar.
SYAMPU RAMBUT KANAK-KANAK CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER ~ ALAMI RAMBUT HARUM DAN SEGAR SEPANJANG HARI!

Wednesday, 4 July 2018

11:41:00

Perasmian Pertama SF Coffee di Gurney Plaza Pulau Pinang Untuk Cawangan Utara

Perasmian Pertama  SF Coffee di Gurney Plaza Pulau Pinang Untuk Cawangan Utara

Hai semua. Apabila semuanya mengenai coffee, perkara utama yang selalu singgah dulu adalah bau nya. Satu aroma yang pasti akan membuat sesiapa sahaja akan terasa ingin mengekorinya hingga dapat.Coffee ada pelbagai variasi. Tambahan pula pada masa sekarang, coffee cafe memang boleh didapati si serata tempat. SF Coffee juga tidak ketinggalan menjadi pilihan ramai. Dan baru-baru ini juga SF Coffee telah menambah dan telah berjaya membuka satu lagi cawangannya di bahagia utara yang terletak di Plaza Gurney Pulau Pinang.
Perasmian Pembukaan  SF Coffee di Gurney Plaza Pulau Pinang Untuk Cawangan Utara