5 Benda Aku boleh Buat Dengan Microsoft Wise Pad W7

5 Benda Aku boleh Buat Dengan Microsoft Wise Pad W7      

Hai semua. Apa yang khaty nak buat dengan Microsoft Wise Pad W7 ini?? Kenapa tiba-tiba boleh nak cerita pasal Microsoft Wise Pad W7 ini?? Bukannya khaty blogger IT pun?? Sebenarnya pihak lazada Malaysia ada menganjurkan Lazada Microsoft Wise Pad W7 Blogger contest. Tetapi ada beberapa syarat yang perlu anda perlu tahu untuk menyertai Lazada Microsoft Wise Pad W7 Blogger contest

 http://invl.co/dqh

Projek Memikat Suami Dengan Baju Tidur Seksi

Projek Memikat Suami Dengan Baju Tidur Seksi 

Drama sangat tajuk. Projek memikat suami dengan baju tidur seksi. Bukan kena jaga perutnya kah?? Dah masuk alam rumahtangga, macam-macam kena fikir, hendak jaga anak,suami dan paling penting diri sendiri. Dah ada idea kah untuk memikat para suami anda dengan baju tidur seksi?? malu nak cari.. Tidak mengapa, khaty boleh bagi tips macam mana nak cari baju tidur seksi tanpa segan. 

Projek Memikat Suami Dengan Baju Tidur Seksi plus saiz Baju tidur pengantin baju tidur seksi murah malam pertama

Sakit Belakang Lega Dengan Biobax Cool Teraphy

Sakit Belakang Lega Dengan Biobax Cool Teraphy

Hai semua. Pernah tak dengar pasal Biobax Cool Teraphy??. Apa kaitannya dengan aktiviti harian kita?? Bagus sangat kah Biobax Cool Teraphy ini seperti yang di perkatakan oleh sebahagian penggunanya?? Ataupun hanya ayat untuk melariskan produk Biobax Cool Teraphy??? Apa pun,jangan buat andaian tanpa usul periksa. Mai kita tengok apa yang di katakan dengan Biobax Cool Teraphy

Sakit Belakang Lega Dengan Biobax Cool Teraphy Kelebihan Kegunaan Kandungan

Lazada : Ramadhan Blogger Contest

Lazada : Ramadhan Blogger Contest

Peluang buat anda semua apabila Lazada membuat Ramadhan Blogger Contest sempena ramadhan ini. Ramadhan Blogger Contest menawarkan voucher bernilai RM100 kepada 20 pemenang yang bertuah. Semoga anda dan khaty berjaya.

 http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

Jom ramai-ramai kita join 'Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My'. Siapa tahu anda mungkin salah seorang yang bertuah untuk menang. Moga-moga khaty juga bertuah. Anda boleh terus ke blog lyssasecret.com untuk baca lanjut mengenai syarat-syarat yang telah di tetapkan. 
www.nile.com nak bagi duit raya buat anda tau ! Diaorang ada buat satu giveaway untuk para blogger yang join dan hadiah nya sangat lumayan wang tunai sehingga rm1000

Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

 http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

Mai tengok 5 item yang telah khaty pilih..

 http://www.nile.com.my/products/16773

ProductStylish 3-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM24.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 360 units only

 http://www.nile.com.my/products/16814

ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


3.Casual 3-in-1 Women Bag
http://www.nile.com.my/products/16658

Product:  Casual 3-in-1 Women BagJLM2016 Sales price: RM33.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



Product: Bow Design Princess Flats
JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only


 http://www.nile.com.my/products/17706

ProductKorean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only

Selamat mencuba dan semoga anda berjaya.

Dato Siti Nurhaliza - Hari Kemenangan - Lagu Baru Raya 2016

Lirik Lagu Baru 2016 Dato Siti Nurhaliza Hari Kemenangan

Assalamualaikum w.b.t

Siapa tidak kenal akan penyanyi tersohor di malaysia dan serata alam iaitu Dato Siti Nurhaliza. Apabila tiba di pertengahan bulan ramadhan, akan kedengaran lagu -lagu raya yang di nyanyikan oleh Dato Siti Nurhaliza dan juga artis-artis yang lain. Pada tahun ini, Dato Siti Nurhaliza telah merakamkan lagu raya baru buat kita semua. Lagu Baru 2016 Dato Siti Nurhaliza Hari Kemenangan sudah mula boleh di dengari di youtube. Walaupun belum siap sepenuhnya buat masa sekarang, tetapi sedap ja dengar.
-Segak bergaya di hari lebaran bersama Busana Exclusive Khalifah Brand
Dato Siti Nurhaliza - Hari Kemenangan - Lagu Baru Raya 2016 lirik

Busana Khalifah Exclusive Brand

Jubah & Kurta Khalifah Exclusive Brand

Assalamualaikum w.b.t

Mencari jubah dan kurta yang boleh di sesuaikan dengan semua majlis,memudahkan apabila hendak berwuduk dan mematuhi syariat islam? Mencari jubah dan kurta yang mempunyai kualiti kain yang elok dan harga yang berpatutan? Kini anda tidak perlu risau lagi kerana, Khalifah Brand Exclusive telah mengeluarkan jubah dan kurta yang dangat cantik dan kualiti kainnya sangat elok serta harganya sangat berpatutan. Tidak percaya??

Busana Khalifah Exclusive Brand jubah kurta islam