Perancangan percutian bersama keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Perancangan percutian bersama keluarga


Assalamualaikum w.b.t

Yeay..ayam goreng..eh tetiba nak fefeling upin ipin. Itulah persaaan kalau nak buat plan holiday bersama family. Nak pula kalau ada promosi hujung tahun kan. Ye la, anak-anak dah cuti sekolah, jadi boleh la rancang nak bercuti dengan gembira. Kemana kita ni???

Percutian Keluarga Sempena Promosi hujung Tahun Traveloka

Lazada Online Revolution - Flash Sale & Kod Baucer Diskaun

Assalamualaikum

Berita baik buat kaki shopping online termasuk khaty.Online Revolution dapatkan kod baucer diskaun untuk potongan harga sehingga 95%. Wauuuu. Jangan lepaskan peluang yang ada untuk shopping sempena online revolution. Banyak kedai kedai online akan terlibat mulai 11.11 hingga 12.12.2016

 http://ho.lazada.com.my/SHJMvK

JUS QALBI AL-EHSAN JUS PEMBERSIH KOLESTEROL

Assalamualaikum w.b.t

Baru-baru ini khaty ada terima parcel dari Jus Qlabi Al Ehsan. Bila buka ja parcel, memang bau herba sangat kuat. Jadinya khaty bagi dekat ayah khaty untuk cuba. Sebab khaty sedang mengandung dan masih alah, memang tak sesuai nak ambil jus qalbi ini.

JUS QALBI AL-EHSAN JUS PEMBERSIH KOLESTEROL

Kari kepala ikan nyok

Assalamualaikum
Agak lama tak main masak-masak kat dapur. Nak pula sekarang tak berapa nak sihat, alah masih belum habis. Minggu ni best sikit sebab husband pegi market cari lauk sama. Teringin nak makan ikan katanya.Selalunya pergi ngan anak-anak ja.
Dah dapat menu nak masak hari ni. Kari kepala ikan nyok. Yummy...

Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence and Olay Regenerist Micro Sculpting Cream

Olay Miracle Duo - Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence and Olay Regenerist Micro Sculpting Cream

Hai semua. Bila bercakap mengenai produk yang digunakan oleh para wanita sekarang untuk menjaga kesihatan wajah, terlalu banyak nama-nama yang meniti di bibir masing-masing. Rasanya memang tak tersenarai nanti. Jadi meh khaty nak story sikit pasal suatu produk yang memang khaty guna sejak sekolah lagi. OLAY. Memang sudah ada pengguna tegarnya yang tersendiri. 

 http://ho.lazada.com.my/SHIPEt

Safi Shayla Pek Fleksi

Inovasi Terkini Safi Shayla Pek Fleksi Yang Fleksibel.

Hai semua. Korang mesti ada favourite syampo kan. Meh sini khaty nak bagitau pasal satu syampo ni yang memang sesuai untuk wanita yang berhijab. Bukan syampo lain tak elok, tetapi syampo ini memang sangat sesuai lah. Safi shayla. Bukan jenama yang baru, tetapi dengan inovasi terkini, Safi shayla di datangkan dengan pek yang fleksibel. Semua orang mampu milik.

Inovasi Terkini Safi Shayla Pek Fleksi Yang Fleksibel.

8 Sebab Untuk Dapatkan Honor 8

8 Sebab Kenapa Perlu Dapatkan  Honor 8

Hai semua. Huawei best wei. Siapa setuju cuba senyum. Jenama sedang meniti di setiap bibir rakyat jelata dan mungkin sekarang telah menjadi pilihan yang paling popular di kalangan pengguna telefon pintar.  Honor 8. Apa yang ada pada Huawei Honor 8. Best sangat kah? Adakah lebih hebat dari keluaran yang lepas? Urmm..mungkin siapa yang telah memiliki  Honor 8 sedang tersenyum gembira sekarang apabila sudah memiliknya.

 http://ho.lazada.com.my/SHHtRw

8 Sebab Kenapa anda perlu Beli  Honor 8

Sebenarnya apabila kita nak beli telefon pada zaman sekarang, selalunya perkara pertama yang akan di fokus adalah kamera. Semua orang sudah menjadi jurugambar yang terbaik. Tak percaya, cuba tengok galeri handfone masing-masing. Berapa banyak gambar yang anda simpan dan edit.

  http://ho.lazada.com.my/SHHyYi

Yang kedua, dah tengok kamera kena tengok la fungsi yang ada. Huawei Honor 8 mempunyai perlbagai kelebihan dalam kamera sahaja. Jika anda hendak ambil gambar secara berkumpulan yang besar, tiada masalah dengan penggunaan gambar jenis panorama. Macam kita gerakkan kamera untuk pastikan semua rakan-rakan masuk sekali dalam gambar tersebut. Menarik kan.

Yang ke tiga iaitu anda boleh ambik gambar dalam gelap. Selalunya dalam gelap memang nampak hitam saja, cuba anda ambil lampu suluh atau sebarang jenis yang boleh mengeluarkan cahaya, anda tukar kepada light painting, anda gerakkan cahaya tersebut menjadi suatu objek, dan anda tengok hasilnya. Mesti anda tidak percaya. 

Yang ke empat ambik gambar makanan supaya nampak lebih menyelerakan. Tak perlu edit banyak-banyak. Tak percaya? Cuba anda tukar kepada good food dekat kamera anda dan anda ambil gambar sebelum dan selepas tukar mood. Memang nampak sedap tau makanan tu.

 http://ho.lazada.com.my/SHHyYi
sebelum
 http://ho.lazada.com.my/SHHyYi
selepas
 http://ho.lazada.com.my/SHHyYi
sebelum
 http://ho.lazada.com.my/SHHyYi
selepas


Macam mana, cantikkan. Korang tak perlu nak buang masa nak edit banyak-banyak, tukar mood mesti lagi cepat kerja anda. Kalau anda yang ada bisnes makanan mesti kena tahu aplikasi yang telah di sediakan oleh  Honor 8 bagi memudahkan tugas anda dalam mengambil gambar.

Yang kelima, iaitu cara screen shoot yang pantas. Bagi khaty memang pantas sebab dengan menggunakan ketukan jari telunjuk, bukan hujung jari tapi lipat jari macam nak ketuk pintu, dan cuba ketuk 2 kali di skrin. Dah dapat hasil screen shoot. Lain dari yang lain kan?  Honor 8 kena buat macam tu, jimat masa kan? 

Yang ke enam, dengan menggunakan jari telunjuk seperti nak screen shoot, kali jangan ketuk, tapi lukis dengan jari telunjuk tadi mengikut gambar yang hendak di crop untuk di edit. Tak perlu nak tukar mood edit atau apa semua tu, setelah anda crop, semuanya telah tersedia untuk anda edit sahaja. Nak blurr kannya, nak padamkannya atau apa saja, semuanya ada. Ianya telah di bangunkan untuk memudahkan proses anda mengedit. Betul-betul jimat masa tau. 

Ke tujuh iaitu fungsi pengimbas cap jari yang di reka khas untuk keselamatan telefon pada masa kini. Sebelum ini kita hanya asyik letak pasword dan seangkatan dengannya, kan. Bukan sahaja berfungsi untuk keselamatan telefon, malah ianya mempunyai pelbagai fungsi macam boleh guna untuk ambil gambar selfie, nak tengok notification dan nak menggerakkan gambar yang sedang kita buka . Mudah kan. 

 http://ho.lazada.com.my/SHHyYi

Ke lapan iaitu kuasa bateri yang tahan lama. Rasanya semua orang suka kalau telefon yang kita guna memenag menjimatkan kuasa beteri. Tetapi harus di ingatkan, walaupun ianya dibekalkan dengan bateri berkapasi 3000mAH dengan sokongan Smart Power 4.0 Maximizes, jangan lupa ya untuk setting dahulu penggunan yang perlu sahaja bagi menjimatkan penggunaan bateri. Betul tak? Secara tidak langsung,kita membantu kuasa beteri kita lebih untuk bertahan lama.


 http://ho.lazada.com.my/SHHyYi



http://ho.lazada.com.my/SHHtRw
Terdapat 4 jenis warna yang boleh anda pilih. Pilihan khaty semestinya Gold. Dah la design dia cantik, kalau dapat memang betul-betul rezeki durian runtuh. Kan sama warna isi durian dan gold. Hehehe. Yang pastinya  Honor 8 ini juga mempunyai Huawei technologies Co, Ltd. Family phone pintar yang hebat pada masa kini. 

 http://ho.lazada.com.my/SHHtRw

Harga  Honor 8 bermula dari RM1699 dan setiap pembelian anda juga akan mendapat free gift seperti yang tertera.

Lazada's My Cybersale is happening on 26 - 30 Sept. Check it out!


Lazada Malaysia