GIVEAWAY : 1st Anniversary Blog & My Birthday

Assalamualaikum w.b.t

Hai semua. Jom kita beramai-ramai sertai GA yang sedang berjalan oleh bondezaidalifah


 http://www.bondezaidalifah.com/2016/08/giveaway-1st-anniversary-blog-my.html
Cepat join sebelum GA beakhir

Tempah banner Dengan Blogger Izzatie

Tempah banner bizzshop dengan blogger Izzatisuhaide


Assalamualaikum w.b.t

Nak buat banner, tapi tak pandai. jadi kena lah cari orang-orang yang bijak pandai pasal buat banner. Mujur adik comel izzatisuhaide sudi buatkan. Khaty bukan seorang yang cerewet, betulkan zatie. Yang penting cantik dan kemas serta elok mata memandang memang dah puas hati.


 www.instagram.com/by_khaty9


Ini lah banner yang telah siap. Khaty ada buat beberapa bisnes, tetapi sebagai agen. Bisnes sendiri masih mendaki lagi, belum meluas lagi. Jadi penting nya banner bagi sesebuah perniagaan adalah supaya orang tahu apa yang sedang anda jual.

Sekarang memang ramai yang boleh buat banner yang cantik-cantik, ada yang murah dan ada yang mahal. Terpulang kepada anda untuk memilih. 

Terima kasih lagi sekali untuk adik comel izzatisuhaide. Ada rezeki boleh tempah banner lagi. 

Kari kepala ikan Jenahak

Hujung minggu memasak Kari Kepala Ikan Jenahak

Assalamualaikum w.b.t
Hujung minggu keniasannya kalau tak ada rancangan untuk aktiviti luar, masak memasak bersama keluarga biras adalah satu kemestian. Pantang jumpa mesti masak. Nak masak mesti kena jumpa dan berkumpul. Apa yang istimewa?? Kari kepala ikan jenahak. Beruntung dapat biras yang menjalankan perniagaan jualan barang basah. Ikan jenahak menjadi pilihan. Jadi, apa lagi, mari la memasak. 

Hujung minggu memasak Kari Kepala Ikan Jenahak

Kuala Lumpur DahMakan

Perkhidmatan Dah Makan Memudahkan Warga Kuala Lumpur Untuk Menikmati Menu yang Sedap.

Assalamualaikum w.b.t
Hai semua. Dah Makan?? Kalau belum jom kita cari makan. Mana nak cari makan Yang sedap-sedap tapi tak mau join jalan jem?? Ada cadangan?? Kepada warga kuala lumpur, anda mesti gembira apabila ada satu servise yang akan mengahantar Lunch @ Dinner kepada anda tanpa perlu memandu sendiri. Seronokkan. Pilih dan bayar pastinya anda akan membuatkan anda lebih seronok sebab hanya perlu tunggu pesanan sampai. 




Doodle Fruit Games 2016

Assalamualiakum w.b.t
Hai semua. Comel ja tengok wajah google pagi ni. Biasalah hari minggu jarang buka internet.  Ada doodle fruit games tau yang comel ja. Rasanya tak bahaya kalau nak main sebab ianya lebih kepada sukan.

 https://g.co/doodle/cdzuyf

Uji minda otak kiri

Assalamualaikum w.b.t

Hai semua. Mari kita uji otak bahagian kiri kita sekejap.

Uji minda otak kiri

Selamat mencuba.

Menang Voucher Lazada Ramadhan Blogger Contest

Shopping di lazada menggunakan voucher

Assalamualaikum w.b.t
Hai semua. Seronoknya menang voucher. Menang apa sekalipun mesti seronok sebab dapat hadiah. Terima ksih pihak lazada kerana telah memilih khaty sebagai salah seorang pemenang Ramadhan Blogger Contest yang lalu. Khaty telah memenangi voucher bernilai RM100.00. 

Menang Voucher Lazada Ramadhan Blogger Contest Shopping di lazada menggunakan voucher