lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 16 June 2014

Hantaran bertunang..kerlasss

Hai semua..
Cuti sekolah dah habis...musim orang kenduri pun dah habis jugak.Tapi baru2 nie ada p kat umah member,adik dia bertunang.Biasa la kan,apa yang peliknya..Bukan apa,bila tengok hantaran tu yang buat khaty kagum sangat2.Tengok orangnya macam tak percaya dia mampu melakukan @membuat hantaran sendiri tapi memang kerlasss la..
















khaty suka pic nie..nmpk mewah giler..

nie massa tak pasang lampu lagi


Cantik kan,nampak macam order kat kedai,tapi hand make si dara,Ye la,khaty nie masih anak kampung(ahaks),so jarang2 tengak si dara boleh buat hantaran yang cantik n kerlass begini,kalau ada duit tapi tak kreatif pun tak jadi jugak,nie bawu bertunang,tak tau la majlis nikah dan kawin lg kerlass la asanya...sesiapa yang berminat boleh la pm khaty..chewahh..bukan khaty buat,tapi bolehla khaty tolong adjust..hehehehe..

Buat sendiri lagi jimat dan sangat puas hati..
Selamat mencuba

1 comment:

  1. Cantik, kreatif berseni. Saya bab gubah-menggubah ni memang fail, Khaty. Orang lain gubah cantik je jadi jambangan bunga, kalau saya jadi bentuk kotak!! :)

    ReplyDelete