lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 8 August 2014

moganna coffee terbaikk....

Assalamualaikum semua..masih mood raya kan..khaty alhamdulillah masih berpuasa untuk puasa 6..he3..macam best ja bab masa raya tu makan memang tahap gaban gilerr..so,kita slow down dengan puasa...
Sekarang banyak produk sedang diboikot,salah satunya starbuck..mesti ramai yang frust kan ,nak2 plak yang suka mnm kopi kat situ,so...jom kita ramai2 pakat try plak moganna coffee..bukan sekadar nak jual,tapi dia punya rasa mmg setanding dgn kopi yang ada di malaysia...pada khaty yang kurang gemar kopi,tapi bl mnm ja moganna coffee,terus rasa macam..wowww...sedap nya kopi nie..banyak khasiat yang ada dalam kopi nie..

jom tukarr....



tergoda tak..ahaks...

macam best kan boleh buat macam nie...

Lain orang lain rasa..so,pada yang ingin mencuba,silalah singgah di :-
http://buyonline.hrgroup2u.com/318921.MY01

Terima kasih ye sudi singgah di sini...

No comments:

Post a Comment