lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 15 September 2014

Giveaway by NazaTupperware.JOM JOIN!!

Assalammualaikum...
Tarikh Tutup 15 October 2014.

Klik banner untuk join...

12 comments:

  1. heheh saya tagged Kathy utk GA ni tp lambat inform.
    nway, all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. farra..khaty nak tanya ckit,mcm mn khaty nak tau kalau orang tagged khaty..macm farra tagged khaty??sowi,bw nak bljr nie...

      Delete
    2. Oh, selalu org yg tag kita akan inform pd kita dan beri sekali link blog/entri yg berkaitan :)

      Delete
  2. good luck kak. sy klik RMK :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai dik..k.khaty nak tanya..RMK tue apa na??sori la,k.khaty nie x biasa lg dgn bahasa singkatan blog nie..ngeee

      Delete
    2. Si budak ni kata dia klik iklan nuff, kathy. Iklan RMK :)

      Delete
  3. Assalammualaikum... khaty,

    Selamat bersegmen k...

    mselim3

    pls: Klik pada butang followers... insaallah boleh follow blog mselim3 k..

    ReplyDelete
  4. Goodluck Khaty! ^^,
    Nak tanya pasal Nuffnang nanti kita chat kat hangout GooglePlus k..
    Tu iklan Nuffnang kat sidebar tu Khaty pasang sendiri ke? Salah tempat tu yunk.. Huhu..
    Lagi satu, if nak orang rajin datang tinggal komen Khaty tolong disable kan Word Verification kat bahagian komen ye.. ^_~
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm..huhuhu..salah ek..x pa2..nnti khaty belajar lg ngan akak..

      Delete
  5. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-nazatupperwarejom-join.html

    ReplyDelete