kucing oh kucing

Assalamualaikum..anda peminat kucing..saja la khaty nak upload gambar kucing yang kami jaga..layann..


yang nie putih..suka sangat la gigit ngan keliling kaki owg..



yang nie gebu..bab dia memang gebu dan buat owg geram ja..jarang2 dapat pegang ngan belai dia bab tak berapa mesra
bab dia gebu,tgk masa lawan pon ssh nak bangun..ngee
mai la kalau ang berani ( tak tau sapa cakap kat sapa dulu )

si ibu cuba mententeramkna keadaan..
macam biasa..si putih a.k.a adik yang selalu menang..yeay
Hanya sekadar hiburan..segala yang berlaku hanya kucing2 tue saja yang tau..ok cau dulu..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

12 komen:

  1. Omey sgt!
    Follow & singgah..
    Salam perkenalan dr
    tellingstory11.bligspot.com

    ReplyDelete
  2. ngeee, comeinyer.. Mamamyja suka kucing, tapi apakan daya anak masih kecil2. nanti bila mamamyja dah pencen, nak bela jgak kucing. huhu

    ReplyDelete
  3. cantik kucing-kucing nya

    Jemput tinggalkan url blog anda untuk di blogwalking dengan cara sertai segmen

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-lestari.html

    ReplyDelete
  4. Dahulu ada bela kucing banyak tetapi sekarang tidak lagi apabila ada ahli keluarga mengidap asma. Sekali-sekala lepas gian bermain dengan kucing orang.

    ReplyDelete
  5. Cantik colour si ibu...gebu tu mmg gebu! Geram tgk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan farra...bab dia tak brp mesra lg la buat owg geram..

      Delete
  6. banyakknya kucing!!!sukanya tgk.

    sy folo sini #30, jemput ke blog sy

    www.norazua10.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Saya suka kucing tapi geli. Bila kucing datang dekat saya mula menggelabah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka..tapi best tau blh gomoi kucing..geramm

      Delete
  8. Salam singgah,, untungla ada kucing. comelnya! studioous.blogspot.com

    ReplyDelete