lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 19 September 2014

LIEBSTER AWARD...

Assalamualaikum w.b.t..khaty 1st time nie nak join..thank's tau Rosmiza Ali bab 'tag' khaty..
Nie syarat-syaratnyer..:-

Peraturan Liebster Award :  -Mention blogger yang calonkan anda  & letakkan link blog beliau ke dalam post anda. -Jawab 11 soalan yang ditanya oleh beliau. -Calonkan 11 bloggers lain -Buat 11 soalan untuk ditanya kepada 11 bloggers tersebut. -Maklumkan kepada those bloggers.

ok..get ready nak jawab soalan..bismillahirrahmanirrahim..

1.Apakah perasaaan anda apabila di nominate untuk menerima LIEBSTER AWARD?
 -mestilah gembira,1st la katakan..

2.Pendapat anda tentang LIEBSTER AWARD?
-pendapat khaty kan,ianya umpama medan perang bagi blogger, yang nak mengerahkan otak supaya bekerja bagi mendapatkan soalan yang superberb nie..ngee

3.Port paling santai untuk berblog?
- paling best na?urrmm,tak sure sangat nie..atas sofa bentuk L

4. Definisi santai?
- mestilah releks dan bebas dari segala gangguan walaupun nyamuk

5. Antara Korea &Jepun,mana satu pilihan percutian anda?Kenapa?
- Jepun..bab dah pegi masa musim panas  & luruh,teringin sangat nak pegi waktu musim salji ngan bunga..

6- Pandangan anda mengenai Fulltime Blogger?
-Fulltime Blogger nie mesti dia mempunyai displin masa dan identiti yang menarik,kreatif dan bijak pandai unutk menghasilkan entry.

7- Antara shopping & menonton wayang,mana satu jadi pilihan.kenapa?
- Shopping..boleh cuci mata 7 hilangkan stress

8. Perkara wajib yang anda mesti buat sebelum tidur?
- pasang kelambu ( bab dok kampung banyak nyamuk)

9. Perkara pertama yang anda buat selepas bangun tidur?
-minum air

10. Nyatakn ciri2 blog yang anda suka baca?
- khaty paling suka tengok blog yang sweet dan kreatif..tapi semua genre khaty suka..

11- Pendapat anda tentang blog ini?
- blog nie sangat sweet macam owner di jugak..

Fuhh..habis gak jawab..
untuk kali nie khaty tak buat soalan untuk 'tag' blogger2 lain bab bawu nak belajar..lain kali Insaya Allah khaty cuba buat..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

4 comments:

  1. done follow..follow me back ^_^

    http://yannieazzahra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam, dah follow blog ni..jemput singgah ke http://syahirbasharuddin.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  3. wah terkena juga liebster award. hehe,

    ReplyDelete