lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Tuesday, 9 September 2014

Open House Jabatan Kewangan Negeri PP

hai semua..lama khaty tak update blog nie..ada lagi ke mood raya nie..huhuhu..tapi nak juga interframe kan open hause ofis khaty keja...tahun nie maknan semua best2,walaupun ketupat ngan lemang,memang wajib ada la kan..uurrmmm,kita layan pic je la ek...ahaks..
cuba tengok menu,menarik hati tak..kan main yang bagi idea kat nama2 menu,khaty pon salah seorang pencetus idea dalam memberi nama tuh...

dekorasi untuk meja makan pon kan main,nampak mewah nyerrr....pandai tak yang pilih warna tu,dalam gambaq jadi makin cantik n rasa berminat kat nak mai makan...
oppssss...nie haah menu yang di tunggu2..sedap ler sapa yang suka makan kambing bakaq kan,khaty tak boleh sangat makan banyak2,takut nanti sempot plak..ngeeee

yang nie mestilah menu wajib kan,lau tak macam mana nak rasa suasana raya kan...lemak berkrimm,di sukai ramaiiii...........

cepat pilih,nak yang mana satu...tak pon boleh ja ambik dua2 makan..roti tu,kuah boleh plak terlupa snap pic,tapi kuah dia ok2 ja la..tapi yang kena sedia laksa nie kesian ckit la,bab kuah tu agak tawaq..jenuh kelam kabut cari garam p tambah bagi sesedap rasa la kan..mungkin ari tu catering tu sakit lidah kot na...
haah..yang nie lain ckit,mee rebus yang paling sedap la aku rasa kat area georgetown..bukan apa,mmg sedap sungguh la,tak atu nak habaq,tapi kalau nak rasa kena la p kat D'Cambier Cafe kat gelugor..sebelum nie depa buka kedai makan kat komtar,tapi skrg dah pindah p meniaga kat usm..rin du la kat masakan-masakan yang ada kat kedai makan nie..
dari kiri:- k.ros,khaty,k.rini,midah n k.zu

nampak comel la yang serve mee tue,anak sapa la tue...ngeee


beraneka jenis biskut raya


dari kiri :- pn.hashimah(timbalan kami),y.a.b lim guan eng (cm penang) dan dato mokhtar (dato pkn kami)
pegawai2 atasan yang terlibat menyambut tetamu hadir

ahaks..yang chomell2 nie semua bertindak sebagai penyambut tetamu yang hadir

antara tetamu yang turut hadir bagi memeriahkan lagi majlis..

apa2 pun,majlis nie sangat meriah,walaupun penat,yang penting enjoy..jumpa lagi raya tahun depan..insyaAllah..





No comments:

Post a Comment