lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 12 September 2014

SEGMEN BEN ASHAARI : AKU , SEORANG BLOGGER !

Assalamualaikum..
Wah,ada segmen lg rupanya dari e.ben..kan main soalan,agak mencabar..hapening sungguh ampa na...mai kita bagi ghamai kat cnie..
urmm..memandangkan khaty pon masih tak pasti dan sedang mencari2 konsep blog khaty,tapi rasanya peranan sebagai blogger yang pastinya macam blogger2 yang lain,cuba memberi info yang betul dan menarik untuk di baca...tapi pastikan info tu benar dan tidak menyakiti atau menyentapkan sestengah pihak...apa yang ingin khaty tekankan adalah sebagai blogger,jadilah blogger yang beridentitikan diri sendiri ,bertanggungajawab dengan apa yang anda bentangkan dan jangan biarkan diri anda di belenggu stress untuk jawab soalan e.ben(ngee..jgn marah semua,lawak ja naa)

yeay..kalau aku kaya.hari hari hari raya...kalau banyak duit kan,khaty still keja lagi bab sayang nak berhnti keja..pendapatan dari blog macam extra bonus..memang teringin nak buat bisnes,nak jual lembu ngan kambing..sesapa nak blh bl online kann(ngeee...melampau khaty nie kan)

khaty berharap dunia blog nie akan bertambah maju dan kreatif..bab,semua owg yang bergelar blogger semuanya kreatif,cute,cantik,bijak dan so on la.. dan semoga semuanya berjalan seperti yang semua impikan..InsyaAllah..

Luahkan apa saja,yang penting enjoyyy
good luck untuk semua blogger..

13 comments:

  1. Assalamualaikum Khaty.. Salam kenal! ^_^
    Datang melawat dari segmen sama.. Hehe..
    Semoga Khtay terus kan berblog & sama2 kita support each other dalam dunia blog ye.. ^^,
    Done follow sini.. Jemput singgah ke blog saya juga.. ^_~
    SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak..
      tqvm dan semoga kita semua berjaya dengan impian masing2

      Delete
  2. Assalamualaikum Khaty,
    moga akan dapat juga konsep yang diingin untuk 'rumah maya' Khaty ini... salam kenal dari segmen ben ashaari.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, huda singgah sini.
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Datang memfollowkan diri

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  5. hihik, semoga berjaya berblog selepas nie eh..

    ReplyDelete
  6. Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yg sama. Smoga kita sama2 maju dlm dunia blog ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan..
    "Owg yg bgelar blogger smuanya kreatif, cute,cantik, bijak.. "
    Sgt setuju!!
    Smg tercapai apa yg dhajati.
    Gud luck.
    Done follow..
    Jemput ke sini:
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Salam knl gak dr kmi oghang kedah..hehe.. malangnya xda like la nk like post khaty..tp apa2pn.mmg btl..kna jd blogger sejati bru rmai org nk mai bc... =)

    ReplyDelete