Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang Blogger

Assalamualaikum w.b.t


hai,khaty bawu nak start berjinak-jinak dengan blog,nampak macam best ja blog Benashaari.com nie,khaty akan cuba untuk cabaran segmen yang pertama bagi khaty,tapi mungkin dah banyak bagi bloger-bloger lain..ngeee

Siapa khaty??
katijah tugiman nama di beri..jawa peranakan..sudah berkahwin dan ada 2 anak..( hero)..bekerja di penang dan menetap di kuala ketil kedah.

kelebihan blog khaty??
khaty bawu buat blog,so masih mencari dan cuba membuat blog khaty menarik hati pembaca sekalian

Impian jadi blogger??
Impian yang memula buka blog adalah semoga blog khaty nie boleh di baca @ di lawat oleh segenap usia,pastu satu malaysia dan luar dari malaysia..pastu mestilah nak berjaya macam blogger kat luar sana tue..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..InsyaAllah..jom join:-
 http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

13 komen:

  1. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan kak Khaty :D

    Besar impian tu, tapi takde yg mustahil kan. Moga jalan untuk mencapai impian dalam dunia blog ni dipermudahkan lah ya. Ameen.

    Salam perkenalan daripada saya -- Alieff.
    http://alieff-artwork.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan jugak buat Alieff..ameenn..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam...khaty pon senang dpt menambah kan lg kenalan..tq

      Delete
  5. Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow #7
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai ros,tq ya....semoga kita sama2 terus berblogging untuk merancakkannya lg dgn warna2 kehidupan..

      Delete
  6. Salam kenal, Khaty.
    Semoga terus aktif berblogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam buat farrah...eratkan ukhuwah,rapatkan silaturrahim...insyaAllah..

      Delete
  7. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  8. Haaaiiii!^^ Dayang datang bw dan terus folo sini no 20.! ^^ Jom ke blog dayangdeno? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  9. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete