Segmen The Kufazuke Show: Ini Adalah Aku!

klik sini
Assalamualaikum..khaty join segmen nie kufazuke.

1. Jika anda punyai sejuta ringgit, apakah anda akan buat dengan duit tersebut?
- daftar haji untuk family n mak bapak khaty
- buat pelaburan jangka panjang
- beli latest design kereta honda aircord (kereta idaman)
- buat rumah banglo
- melancong serata negara la...

2. Apakah anda akan buat apabila dalam keadaan stress atau sedih?
solat dan berdoa
- makan (babtu la chubby)
- nangis + tdoq

3.  Apakah memori paling indah anda ada bersama ibu/bapa/famili anda?
- Bapak khaty bawa khaty naik moto honda yang lama punya pg ambik borang nak masuk politeknik kat permatang pauh..jauh tau perjalanan,dari kuala ketil nak ke permatang pauh tu adalah dalam satu jam lebih..walaupun tak dapat,tapi jasamu bapakku tetap dikenang...

Ok,dah selesai jawab soalan..macam exam plak bila join segmen yang ada..hehehe..tapi khaty semakin suka join apa2 ja segmen yang datang(tu pun kalau sempat la).Good luck and all the best untuk semua..
Luahkan apa saja,yang penting enjoy...
 

7 komen: