October 2014 - KhatyAiman KhatyAiman: October 2014
Textual description of firstImageUrl

Sasaran tercapai...

khatyaiman | 10/27/2014 07:59:00 am | 43 Komen
Assalamualaikum w.b.t
Salam pagi isnin di awal bulan muharram..sejak minggu lepas dan seterusnya nie,khaty dah tak sempat nak update blog..cuma BW ke beberapa blog saja..bukan sibuk sangat macam menteri (ngee),cuma masa ja macam mencemburui khaty..hahaha
Tapi apa2 pon,khaty nak ucapkan terima kasih kepada followers members khaty kerana target khaty untuk dapatkan 100 followers dah tercapai..bukan ada apa pon,tapi sekurang2 nya,syok jugak bab impian yang kecil tercapai juga..Thank You semua..
Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

Textual description of firstImageUrl

First Giveaway By Erza

khatyaiman | 10/17/2014 08:39:00 am | 12 Komen
Assalamualaikum..wah..join plak GA..apa2 pun,jom join bagi ramai..
First Giveaway By Erza

*** sempena kelahiran putera kedua***




1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan
letak banner di atas, backlink ke entri ini


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...
Textual description of firstImageUrl

My NiecE

khatyaiman | 10/15/2014 04:18:00 pm | 15 Komen
Assalamualaikum w.b.t
Hyi semua,baru2 nie anak saudara khaty balik kg sempena cuti raya haji..dah besaq dah depa,masing2 umuq setahun dah..cute sangat sekarang..ye la kan,khaty ada 2 hero,depa dua orang gugurl..comel dan geram sangat..ada ja yang tanya khaty,hang bila lagi nak tambah,kot2 pompuan plak..(hahahaha)..kalau la khaty boleh dapat keadaan yang tak alah sampai besalin,waktu nak besalin pon mudah,lepas besalin pon sihat2 ja,mmg ada la keinginan nak tambah..tapi semua nya rezeki dari Allah s.w.t..


chumell dan geram plak tengok..hari2 kena gomoi ngan khaty..si amna mmg rambut dia lambat nak naik,ariana la yang menang bab rambut..siap boleh buat tocang lagi...nampak macam kembaq kan..lalalalala

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Textual description of firstImageUrl

Nuffnangers

khatyaiman | 10/14/2014 08:38:00 am | 21 Komen
Assalamualaikum...
Terima kasih kepada blogger2  semua...anda sekalian,boleh terjah blog mereka..

safirulamar.blogspot.com

anakmama89.blogspot.com 
anne-nurain.blogspot.com 
akusukatulisblog.blogspot.com 
www.jiakreatifelt.com
jiesecretlady.blogspot.com
karyamahirah.blogspot.com
zianaeunos.blogspot.com
iolacaviarofficial.blogspot.com
(kalau ada yang typo,sori)

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

Textual description of firstImageUrl

Foodlover

khatyaiman | 10/13/2014 08:52:00 am | 8 Komen

Assalamualaikum..w.b.t
Hye semua..pagi2 isnin saja nak layoq ampa semua dengan makanan..dah memang hobi khaty sekarang memasak dan makan.ngee..tadaaaa..yang nie biras yang buat,mee rebus daging..slurppp..jangan mara..

 haaah..yang nie bawu ayaq tangan khaty..yum..yum..yum..sambal tumis udang dan petai(baru perasan dalam gambaq yang hitam2 tue mata udang)..bukan apa,waktu weekend aja la khaty boleh masak macam2...
Ok,buat keja semua..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..
Textual description of firstImageUrl

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns

khatyaiman | 10/13/2014 08:25:00 am | 11 Komen
Asslamualaikum w.b.t
Hai semua,bl weekend,khaty mmg jarang online,bila masuk kerja baru la boleh chek segala yang berkaitan internet,dok kg internet mmg slow..huhuhu,bila chek akaun nuffnang,cuba tengok,banyak nyer CPUV khaty..sebelum nie proton.terkejut sebab khaty masih baru dalam dunia blogger nie...terima kasih kepada  para blogger yang sudi klik bagi kredit kat khaty..tqvm
Tapi,khaty nak ucap terima kasih sangat2 kat Rosmiza Ali sebab dia lah yang banyak memberi pertolongan pada khaty pasal nuffnang nie..
Ngee,pas nie kalau nampak iklan yang dok bergodek2 tu,sudi2 kan la ye klik..
Terima kasih semua..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..
Textual description of firstImageUrl

UjanG OH UjanG

khatyaiman | 10/09/2014 01:38:00 pm | 10 Komen
Assalamualaikum w.b.t..
Semalam kan khaty ada pegi satu klinik kesihatan nie,bawa hero kecik p chek up kepala bab jatuh dari basikal masa main dengan abangnya..bukan apa,budak kalau jatuh kat mana2 pon,pastu yang luka bahagian kepala, memang kena risau juga bab takut jadi pendarahan dalam kepala,bukan kita boleh nampak kan..so,alhamdulillah,doktor cakap cuma bengkak di luar saja..
Hehehe..apa kaitannya dengan ujang???1st time rasanya pegi klinik kesihatan ataupun hospital,boleh jumpa dekat bahagian sudut membaca ada majalah UJANG ngan APO?..wooo..lama sungguh tak baca majalah tu,masa time sekolah ja rajin beli..siap ada simpanan lagi ikut no siri tue..dolu2 masa kat sekolah khaty nie join ngan geng yang gila2 sikit,tapi tak la sampai giler..ngee
Mungkin kat tempat anda pon ada,tapi khaty nie 1st time jumpa..hehehe


Add caption
Elok lagi tau majalah tu,pandai depa nie jaga..khaty punya dah bagi kat orang yang memang suka kumpul majalah yang otai nie..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...
Textual description of firstImageUrl

foodlover ^-^

khatyaiman | 10/07/2014 02:42:00 pm | 16 Komen
Assalamualaikum..
Petang2 macam nie asyik dok teringat ja kat satu menu nie..sedap jangan cakap la..dulu setahun sekali ja baru boleh makan..sekarang nak ja,bila-bila masa ja boleh buat..apa agak2nya ya..


tarraaa..menu wajib nie..nyum3..ketupat daun palas bersama serunding daging..marvelous
Luahkan apa saja,yang penting enjoy...
Textual description of firstImageUrl

Salam Aidhil Adha...

khatyaiman | 10/03/2014 09:19:00 am | 18 Komen
Assalamualaikum w.b.t..

Hari ini hari jumaat penghulu segala hari di awal oktober..kenapa kemeriahannya seperti tidak terasa seakan raya puasa na?bukan apa,orang selalu fikir yang raya haji nie khas untuk orang pegi haji ja.pastu,mesti ada orang sembelih lembu buat korban kan..dulu masa kecik2 dan tak berapa matang lagi,mmg yang tu la yang khaty rasa...pastu satu lagi,kalau raya haji nie orang kata yang paling meriah kat negeri kelantan..betui ka??

Khaty selalunya dan seperti biasa tiap2 kali raya mesti raya kat kampung khaty kat kedah..disebabkan khaty ada ramai jugak adik-beradik,so rasa raya haji pon sangat meriah bab persiapan sama ja mcm raya puasa..pastu yang paling best,bila ada orang yang hantar daging korban,berebut adik-adik nak p ambik..hahaha..masa nak p sembayang pon riuh bab berebut motor plak..( teringat zaman kanak-kanak plak)

Sekarang bila dah jadi mak budak,anak-anak plak yang jadi ikutan macam mak dia macam dolu-dolu...So,walau apa pun perayaan yang disambut di Malaysia sebagai orang islam,khaty akan sentiasa rasa bersyukur kepada Allah s.w.t kerana masih diberikan umur yang panjang,kesihatan yang baik dan segalanya yang baik untuk khaty merasainya dan menikmatinya...

Kepada yang pulang ke kampung untuk berhari raya,berhati-hati dijalan raya dan semoga semuanya berjalan seperti yang dirancang..IsyaAllah.....

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...
KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com