lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 13 October 2014

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns

Asslamualaikum w.b.t
Hai semua,bl weekend,khaty mmg jarang online,bila masuk kerja baru la boleh chek segala yang berkaitan internet,dok kg internet mmg slow..huhuhu,bila chek akaun nuffnang,cuba tengok,banyak nyer CPUV khaty..sebelum nie proton.terkejut sebab khaty masih baru dalam dunia blogger nie...terima kasih kepada  para blogger yang sudi klik bagi kredit kat khaty..tqvm
Tapi,khaty nak ucap terima kasih sangat2 kat Rosmiza Ali sebab dia lah yang banyak memberi pertolongan pada khaty pasal nuffnang nie..
Ngee,pas nie kalau nampak iklan yang dok bergodek2 tu,sudi2 kan la ye klik..
Terima kasih semua..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

11 comments:

  1. tahniah.. anne dulu bertahun baru dapat cpuv.. hehe..
    anne isi tabung utk sime darby.. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdullilah kak khaty..
    cmne ayu tak masuk2 nie...
    salah buat agaknye
    heheheh

    ReplyDelete
  3. Tahniah ! :D rezeki tu ..

    singgah menabung di sini sekali : )

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah.. Melimpah-limpah rezeki CPUV.

    ReplyDelete