lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Tuesday, 7 October 2014

foodlover ^-^

Assalamualaikum..
Petang2 macam nie asyik dok teringat ja kat satu menu nie..sedap jangan cakap la..dulu setahun sekali ja baru boleh makan..sekarang nak ja,bila-bila masa ja boleh buat..apa agak2nya ya..


tarraaa..menu wajib nie..nyum3..ketupat daun palas bersama serunding daging..marvelous
Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

16 comments:

  1. ketupat palas baru makan raya posa aritu
    tapi serunding, tak rajin nak buat
    cer hulur sikit, cam sedap aje tu =)

    ReplyDelete
  2. ahaks..ketupat tu pon tok yang buat,serunding macam biasa kena beli..ngee

    ReplyDelete
  3. Perghh..sedapnyer!! Rase lapar la plak..huhu

    ReplyDelete
  4. nyum2. ketupat daun palas memang terbaik! ^_^

    ReplyDelete
  5. fav jugak kak ketupat palas
    dulu mmg sthun skli je makan..
    tapi skrg setiap kali balik klntan dpt makan..
    nyumnyumm

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ayu..skrg khaty pon dah boleh buat walaupun selalunya jadi yang pompuan..ngee..

      Delete
  6. NI favourite saya ni :)
    kosong, ada kacang, cicah dengan serunding, air gula,...semua saya suka ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. asalam..farra,macam mn makan dgn air gula,tak pernah try lagi..

      Delete
  7. Sedapnya.. Kite suka pulak suka makan nasik impit ngan kuah kacang ayam.. Tiap2 tahun raya mesti kena buat.. Tapi nak kena mak gak yang buat baru feel.. Sedap! Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam biasa,masakan dari air tangan ibu adalah yang paling best di dunia..

      Delete
  8. kayyy dah terliurr depan laptopp ni haha :)

    ReplyDelete