lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 27 October 2014

Sasaran tercapai...

Assalamualaikum w.b.t
Salam pagi isnin di awal bulan muharram..sejak minggu lepas dan seterusnya nie,khaty dah tak sempat nak update blog..cuma BW ke beberapa blog saja..bukan sibuk sangat macam menteri (ngee),cuma masa ja macam mencemburui khaty..hahaha
Tapi apa2 pon,khaty nak ucapkan terima kasih kepada followers members khaty kerana target khaty untuk dapatkan 100 followers dah tercapai..bukan ada apa pon,tapi sekurang2 nya,syok jugak bab impian yang kecil tercapai juga..Thank You semua..
Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

43 comments:

  1. Tahniah, Khaty! Moga akan terus semangat utk berblogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tumpang gembira :) semoga Khaty akan semakin aktif menulis ;)

      Delete
  2. tahniah! satu pencapaian tu untuk blog baru
    saya ambil masa dua tahun untuk mengumpul
    jumlah sebanyak tu =)

    ReplyDelete
  3. tahniah ya..memang happy kalau sasaran tercapai..

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. shad follow sini juga, #111

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalam..tq,nnti khaty singgah umah sha ya..

      Delete
  5. tahniah atas pencapaian...

    btw done follow u, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq prince of noob..nanti khaty BW ya

      Delete
  6. been in that place. :D selamat berblogging!

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum... aida pun da follow.
    terjah dr segmen truly love :)
    ada masa skit ni hah bw meeting new friends :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalam..tq ya adianiez..nnti khaty BW ya

      Delete
  8. tahniah..jempt la follow sy eh

    http://ummiammararif.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  9. hai khaty.. tahniah ye.. salam perkenalan daripada sy follower yang ke 114 :)

    ReplyDelete
  10. hai.. sy #161. slamat berkenalan.

    ReplyDelete
  11. SALAM :) SY DATANG DR GIVEAWAY NI... JEMPUTLAH KE BLOG SAYA :)

    http://kumahuitu.blogspot.com/2014/11/giveaway-cuti-sekolah-by-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete