SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI

Assalamualaikum w.b.t..khaty join lagi segmen ...sapa2 yang berminat sila klik kat banner tu yer..

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN:

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen.
3. Follow blog wawa. *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini.


ALERT!
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain.
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain.
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook .


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

22 komen:

  1. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...
    Semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yana, wawa datang blog walking dan follow sini. Terima kasih sudi join dan support segmen pertama wawa :)

    Jangan lupa tunggu wawa update senarai peserta untuk di follow ya :)

    ReplyDelete
  3. Selamat 'up' followers, Khaty :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen..Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama

    done follow :)

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...saya daripada segmen yang sama^^ done follow.kalau ada masa singgahlah blog saya jugak ye! ;)

    http://nununonsense98.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  7. hai.. dari segmen yg sama..
    done follow :)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yg sama.
    Dah follow :)
    Selamat menaikkan followers!

    Cahaya Alam Maya

    ReplyDelete
  9. Hai, dtg dr segmen yg sama. Dah follow!Good luck ya selamat bersegmen!
    http://jungundberuehmt.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Hai.. saya singgah dari segmen yang sama.. salam perkenalan ye :)

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  11. salam blogger sumandak dari Sabah! ^^
    http://kylifa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete