lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Thursday, 9 October 2014

UjanG OH UjanG

Assalamualaikum w.b.t..
Semalam kan khaty ada pegi satu klinik kesihatan nie,bawa hero kecik p chek up kepala bab jatuh dari basikal masa main dengan abangnya..bukan apa,budak kalau jatuh kat mana2 pon,pastu yang luka bahagian kepala, memang kena risau juga bab takut jadi pendarahan dalam kepala,bukan kita boleh nampak kan..so,alhamdulillah,doktor cakap cuma bengkak di luar saja..
Hehehe..apa kaitannya dengan ujang???1st time rasanya pegi klinik kesihatan ataupun hospital,boleh jumpa dekat bahagian sudut membaca ada majalah UJANG ngan APO?..wooo..lama sungguh tak baca majalah tu,masa time sekolah ja rajin beli..siap ada simpanan lagi ikut no siri tue..dolu2 masa kat sekolah khaty nie join ngan geng yang gila2 sikit,tapi tak la sampai giler..ngee
Mungkin kat tempat anda pon ada,tapi khaty nie 1st time jumpa..hehehe


Add caption
Elok lagi tau majalah tu,pandai depa nie jaga..khaty punya dah bagi kat orang yang memang suka kumpul majalah yang otai nie..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

10 comments:

  1. dia nak bagi orang gelak guling-guling
    sebelum jumpa doktor sebab lama menunggu...hehe
    lama tak baca ujang, dulu popular

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..betuii jugak..tapi nie bahagian farmasi punya..

      Delete
  2. wahh, dulu masa sekolah suka baca apo dengan ujang ni. tapi sekarang tak tau dah pi mana habis. hehe

    ReplyDelete
  3. biasalah..simpanan hilang tanpa kita sedar seiring peredaran waktu..ngee

    ReplyDelete
  4. Kan kak..
    dulu sllu beli majalah ni
    hari tu ade jugak beli sbb mase tu dok tgh mnunggu...
    smbil lyn ujang xde lah bosan sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi ka jual..dah sampai edisi ke berapa agaknya ya?

      Delete
  5. Dulu ada banyak magazine ni.
    Tapi dah bungkus rasenye.
    Still wujud rupenye di pasaran :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin masih mendapat permintaan dari peminat2 era 20-an..

      Delete