November 2014 - KhatyAiman KhatyAiman: November 2014
Textual description of firstImageUrl

foodlover#snek n corn

khatyaiman | 11/21/2014 04:22:00 pm | 10 Komen
Assalamualaikum semua..jom makan petang..ngeee

 Jagung bakar manis...

waffer pandan: coklat dan peanut..special coklat ball

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...
Textual description of firstImageUrl

mini garden..

khatyaiman | 11/20/2014 11:56:00 am | 8 Komen
Assalamualaikum w.b.t
Hye semua..minggu lepas masa khaty singgah umah officemate dekat kawasan kuartes kerajaan masjid negeri,tertarik khaty dengan laman depan ruman jiran dia..



Simple saja,kemas pulak tue..masa khaty duduk melaka dulu,rajin juga buat mini garden nie..tapi bila dah balik kampung ja,terus jadi kebun..tak dak dah mini garden..ngee..kata orang,biar di mana pun kita tinggal atau menetap,bercucuk tanam tiada batasan..sesungguhnya,hijau itu mendamaikan dan menyejukkan mata..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..
Textual description of firstImageUrl

foodlover # western...

khatyaiman | 11/18/2014 12:35:00 pm | 22 Komen
Assalamualaikum w.b.t
Minggu lepas masa nak balik keja,tersinggah la kat kedai makan area Sg Dua Butterworth..member khaty kata western food dia best..best ka???so,khaty pon try la,pegi dengan member2 jugak..ngee..nak pegi sorang2 takut...


yang syok nya,dalam macam2 dok order,khaty sempat snap pic chiken chop ja..yang lain2 tak sempat..hahaha..tapi chiken chop nie memang sedap,member khaty kata la...

kuey teow kungfu
nasi goreng paprik
yang nie di antara yang di order juga..bukan semua orang suka makanan wester kan..

haah..korang nampak apa?sinki dan apa??tau tak,masa khaty nak balik bawu perasan rupanya mesin jahit lama dia buat letak tempat sinki..menarik tak..(over sangat khaty nie)

Nie la kedai nya..kot sapa2 yang dah pernah mai,mesti tau kan..berdepan ngan stesyen minyak Petron Sg Dua..
Luahkan apa saja,yang penting enjoy...


Textual description of firstImageUrl

Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom

khatyaiman | 11/18/2014 11:15:00 am | 8 Komen
Assalamualaikum w.b.t... Dah lama rasanya tak join contest..ngee..jom join BG by yanapinkblossom...


Assalamualaikum w.b.t.


Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom secara rasminya dilancarkan hari ni. Giveaway ini adalah bersempena dengan sambutan hari lahir Yana pada 17 November ni. Alhamdulillah, masih berpeluang untuk menyambut hari lahir pada tahun ni...Insyaallah. 

Giveaway ini akan berlangsung sepanjang bulan November sahaja iaitu pada 1 November 2014 (12.01 am) hingga 30 November 2014 (11.59 pm). Jadi semua bloggerista yang cantik, manis, kachak dan hensem...Yana sukacita menjemput korang untuk join GA ni yer. Bagi menghargai penaja-penaja yang baik hati untuk menaja hadiah-hadiah GA ni, so...korang kena lah ikut syarat di bawah yer :-

SENARAI HADIAH :

Mystery Gift x 1 Top Referral [Yana Afi]
Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [Syira Lokman]
Kain Telekung Sulam x 1 [Hasrul Hassan]
1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial
[Sofuriah Hashim]
Topup RM5 x 2 [Syahira Nadia]
Topup RM5 x 1 [Izwani Eliyana]
Barangan Kosmetik x 1 [Love Lissa]
Shawl x 1 [Amy Shah]
Blog Review & Bloglist x 3 [Wadhihah Hadi]
Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Anies] 

Nak join? Klik Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom.
Good Luck!!!

"Kepada yana,selamat hari lahir..semoga di kehidupan yang sedang yana lalui ini akan di berkati,dilimpahi rezeki yang halal,kesihatan yang baik,keluarga yang bahagia dan perhubungan persaudaraan yang baik...insyaAllah"

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

WW#1

khatyaiman | 11/12/2014 07:57:00 am | 6 Komen
We cannot control how many years we will live,
But we can choose how much life those years will have.
We cannot control the beauty of our face,
But we can control the expression on it.
We cannot control life's difficult moments,
But we can choose to make life less difficult.
We cannot control the negative atmosphera of the world,
But we can control the atmosphere of our minds,
Too often,we try to choose and control things we cannot,
Too seldom,we choose to control what we can…..our ATTITUDE
Textual description of firstImageUrl

Kahwin??

khatyaiman | 11/03/2014 01:50:00 pm | 27 Komen
Assalamualaikum w.b.t..
Di atas desakan masa yang sedang khaty hadapi sekarang,so khaty memang tak sempat nak reply segala komen dari  bolgger sekalian..minta maaf banyak2..nanti dah kembali normal,khaty akan BW umah anda sekalian....Kepada thenamyblog,nanti khaty jawab LW tue na..sory na lambat..
Tapi apa kena mengena tajuk nie kan??hahahaha..iklan pon sakan dok sebut 'KAHWIN'..khaty pon try la buat maggie kawin..sekarang nie kan musim hujan,sedap dan sesuai sangat la makan maggie..tapi kadang2 ja tau..khaty buat maggi kari berapi ngan maggie kari biasa...macam tak sesuai ja bab dua2 kari..kira kawin dua pupu la..ngeee..
Khaty happy lagi bab dah menang segmen Mia Liana.Com....puan mia,kalau khaty tak sempat lagi nak masukkan dalam bloglist jangan mara na...(ampun)...tq sangat..sangat..sangat..untuk pengetahuan blogger semua,khaty 1st time jadi salah seorang sponsor untuk segmen by jiwarosak..so,blogger sekalian bolehla join,hadiah best gak tau...nah pic untuk bagi hampa terasa lapaq....

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...
KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com