foodlover # western...

Assalamualaikum w.b.t
Minggu lepas masa nak balik keja,tersinggah la kat kedai makan area Sg Dua Butterworth..member khaty kata western food dia best..best ka???so,khaty pon try la,pegi dengan member2 jugak..ngee..nak pegi sorang2 takut...


yang syok nya,dalam macam2 dok order,khaty sempat snap pic chiken chop ja..yang lain2 tak sempat..hahaha..tapi chiken chop nie memang sedap,member khaty kata la...

kuey teow kungfu
nasi goreng paprik
yang nie di antara yang di order juga..bukan semua orang suka makanan wester kan..

haah..korang nampak apa?sinki dan apa??tau tak,masa khaty nak balik bawu perasan rupanya mesin jahit lama dia buat letak tempat sinki..menarik tak..(over sangat khaty nie)

Nie la kedai nya..kot sapa2 yang dah pernah mai,mesti tau kan..berdepan ngan stesyen minyak Petron Sg Dua..
Luahkan apa saja,yang penting enjoy...


22 komen:

  1. sedapnyer kuew tiaw kung fu.. nak nak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haap..mummy kena pantang dulu..ngeeee

      Delete
  2. yummy... sedappp...buat lapo je..

    ReplyDelete
  3. sedapnya..lama wana x makan chicken chop..

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaa nasi goreng paprik tu..huhu..tekak melayu kan, mesti rasa nak makan nasi jugakk

    ReplyDelete
  5. sblm ni dh pnh tgk org bua bekas mesin jahit tu sbgi sinki hehe

    ReplyDelete
  6. mak aih syoknyaaaa. uniknya sinki diaa.. bgus.. kreatif betul ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalam..tue la..kedai dia pon nampak macam ala2 kekampungan...

      Delete
  7. nampak sedap. hehe. tapi lama dah tak pi sg dua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalam..khaty pon sekali sekala ja..

      Delete
  8. kreatifnya...bole pulak jadi sinki...tak terfikir pon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalam..mari kita kreatifkan minda kita..ngee

      Delete
  9. Makanannya nampak tempting sangat! Saya sukalah tengok sinki tu, Khaty. Good ideakan..

    ReplyDelete