Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

Assalamualaikum..
hai semua blogger!

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro))

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

24 komen:

  1. singgah bw dr segmen kerusiburok :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dri segmen yang sama ^^

    bluekawaii-ira.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Assalam

    Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya :) Nice blog :)

    http://munsikettod.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket_26.html

    ReplyDelete
  8. Follow sini, salam perkenalan. Dari Ga yg sama, gudluck! http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  9. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  10. Ana BW ziarah kwn2 dr segmen yg sama. gud luck sis! :)


    ziarah kwn2 dr segmen yg sama. best of luck tau!


    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

    ReplyDelete
  11. haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

    ReplyDelete
  12. Singgah dari GA yang sama :)
    good luck!

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  13. saya pun join jugak. good luck! ^^

    ReplyDelete
  14. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete