lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Wednesday, 31 December 2014

14:49:00

Pesta Pulau Pinang#4 minggu akhir


Assalamualaikum

Hari ini adalah hari terakhir pesta pulau pinang dan bulan terakhir bagi tahun 2014...macam-macam ada,macam astro..ngee..kepada sesapa yang teringin nak mai pesta tapi tak sempat untuk mai tahun nie,insyaAllah tunggu mai yang tahun depan plak..




















Antara aktiviti dan program di minggu akhir di pesta pulau pinang:-






Sebenaqnya ada macam-macam lagi,tapi khaty tak sempat nak pegi belek satu2..semoga tahun depan kita boleh berjumpa lagi..masa khaty mbik gambaq nie,orang tak ramai lagi,tapi sekarang dah sesak sangat sampaikan nak jalan pon berlagu bahu ke bahu..

Sempena hari ini adalah hari  terakhir bulan disember bagi tahun 2014,khaty nak ucapkan kepada semua yang rajin singgah umah khaty,terima kasih banyak2 kerana membantu khaty dalam bergiat aktif di dunia blogger ini..semoga apa yang kita lakukan akan diberkati dan dirahmati oleh yang maha berkuasa..minta ampun minta maaf ya kalau ada entry atau komen khaty yang membuat anda tersinggung..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy


Monday, 29 December 2014

Friday, 26 December 2014

07:53:00

Giveaway untuk Bloggers


Assalamualaikum semua..mari kita beramai-ramai join segmen dan terus ke blog  safirulamar yang menawarkan beberapa hadiah yang menarik untuk didapatkan..ngee...seperti yang tertera GA ini bermula 23/12/2014 sehingga 28/12/2014..kepada para blogger lain,mari kita support segmen yang dianjurkan oleh para blogger..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..
07:53:00

TERIMA KASIH#4

Assalamualaikum semua..
Terima diucapkan kepada FARRA MF di atas hadiah yang diberikan..sesungguhnya farra memang kreatif dan superberb..khaty saja cuba jawab soalan dari jom-cuba-nasib-namakan-teka-bahan..rezeki khaty agaknya..thank you sekali lagi farra..

suka sangat nengok stick note tue..Kawan-kawan semua boleh la jalan-jalan kat blog FARRA MF yer..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy




Wednesday, 24 December 2014

08:01:00

WW#3

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

'ORANG YANG BENAR-BENAR HEBAT TIDAK BERGANTUNG KEPADA PENGHARGAAN MANUSIA.MEREKA SIBUK MEMIKIRKAN BAGAIMAN MEMBERI MANFAAT'

:-Prof Muhaya

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

Tuesday, 23 December 2014

10:00:00

foodlover#coklat kek

Assalamualaikum semua..
'hari cerah,kini sudah suram'..cuaca yang tidak menentu semenjak semalam,menyebabkan bumi berada dalam keadaan kesejukan..mesti ramai yang macam 'zzzzzz' kan..ngee..apa2 pun,walau di mana anda berada,sila berjalan dan memandu dengan berhati2..(melalut apa ntah pagi2 nie..)
 
pemandangan dari tingkat 23 komtar sehingga pukul 9.30 tadi..diselubungi awan mendung..

jom breakfast dulu..ngee..pagi nie khaty ambik heavy breakfast,hasil air tangan member yang rajin masak..tadaa..kek coklat strawberry chesee dan kek coklat..yum3..jemput makan..thank you my friend pija..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Friday, 19 December 2014

11:11:00

INI ENTRY TERBAIK 2014...

Assalamualaikum..
Alhamdulillah,sehingga hari ini,blog khaty masih aktif bersama blogger yang lain..banyak perkara yang pahit dan manis terjadi untuk tahun 2014.Masa khaty BW kat blog cikash,khaty tengok ada satu segmen yang khaty rasa nak join lagi..memang dok join macam2 dah pon..ahaks..

Kawan-kawan yang sudi boleh la terus ke segmen=ini entry terbaik 2014 untuk menceritakan sedikit sebanyak apa yang paling hot atau best 2014 nie..

Khaty ada beberapa segmen yang khaty rasa boleh dikongsikan di sini..

1. segmen-pencarian-bloglist-disember-2014 
:- segmen nie khaty berjaya di senaraikan dalam bloglist trulylove..

2. pesta-pulau-pinang-2014
:- entry yang nie khaty menceritakan serba sedikit mengenai pesta pulau pinang yang telah di buka mulai 25/11/2014-31/12/2014..jom kita pakat -pakat mai pulau mutiara..

3. kahwin
:- entry nie khaty menceritakan pasal maggie kahwin yang khaty try kat umah..kawan-kawan semua boleh try ya..

4. sasaran-tercapai
:- MashaAllah,yang nie khaty paling suka sebab,dalam masa yang agak singkat khaty berjaya untuk mendapatkan 100 follower..memang khaty mensasarkan jumlah tersebut,tapi khaty bergantung pada masa..terima kasih semua yang sudi add khaty..

Macam over pulak,sampai empat tue..minta ampun minta maaf ya jkalau ada yang tersinggung atau terasa dengan khaty selama khaty berblogging..

Terima kasih dan semoga berjaya dianarashid di masa yang akan datang..khaty sentiasa menyokong segmen dari semua blogger..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..
10:34:00

TERIMA KASIH#3

Assalamualaikum..
Alhamdulillah,syukur..sekali lagi lagi nama khaty turut tersenarai bersama pemenang- pemenang segmen giveaway-by-gobokita-aksara-biru..1st time khaty join segmen dapat hadiah shawl dan hijab pin..ngee


terima kasih kepada aksarabiruu kerana bagi hadiah yang best nie..nanti kena p cari orang yang boleh ajar khaty pakai shawl nie..khaty nie biasa ngan 'kangaroo' ja..bulan disember khaty tahun nie bulan dapat hadiah..sekali lagi terima kasih..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

Wednesday, 17 December 2014

14:58:00

menang segmen#2

Assalamualaikum..
Khaty nak ucapkan terima kasih kepada syukurnyasihat.com kerana menganjurkan segmen segmen-blog-review-by-syukurnya-sihat. dan alhamdulillah,rezeki khaty untuk berada dikalangan mereka yang berjaya..hehehe

Kawan2 semua,kalau ada masa bolehlah jalan2 kat sini untuk baca preview yang di buat oleh syukurnyasihat.com untuk khatyaiman..terima kasih sekali lagi..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy
14:37:00

entry ke-100

Assalamualaikum..
Musim cuti sekolah dah tinggal separuh..anak2 khaty dok komplen pulak kata boring..Ya Allah,kalau khaty la,cuti sekolah la paling best..20 tahun yang lalu,masa nie memang tek lekat kat umah,meronda ja,maklumlah,tak payah baca buku..naik basikal sampai 'meghelit' kulit..kira sunburn la..ngee..anak sulung khaty dok kalut suh khaty download naruto..macam la mak dia nie pandai sangat nak mendownload bagai..dah la tak berapa celik IT..tapi berblog dan semakin pandai..ngee..
Khaty nak tanya,antara naruto dan sailormoon,mana korang suka,zaman khaty sailormoon paling boommmm..
So,kalau la ada sesiapa yang sudi kan,sesapa yang pandai mendownload naruto nie,boleh tak khaty nak dapatkan link nyer,tak pon boleh ja ajar khaty macam nak download...tak paksa,cuma bertanya..bukan nak menggalakkan anak2 leka,tapi sekadar hiburan sampingan..kadang-kadang,boleh lepak ngan keluarga tengok kartun pon best tau,tak yah nak pegi jauh2,kat umah pon boleh buat macam pangung,yang jadi sasaran khaty bab kena buat makan2..ye la,nak releks dan santai kan..apa pun,I LOVE MY FAMILY..

Luahkanapa saja,yang penting enjoy

Monday, 15 December 2014

15:36:00

Pesta Pulau Pinang#3 - aneka ragam

Assalamualaikum..
Kehangatan dan kemeriahan di tapak pesta semakin terasa,setiap hari,dan setiap minggu,ada sahaja acara yang dapat pengunjung lihat..

kepad peminat2 muaythai,sememangnya menanti acara sepeti ini,ramai yang datang dan ramai juga yang kena dok luar dewan,bab sesak..


 cosplay nie,khat tak sempat nak ambik gambaq,harap member ja,tue pon tak banyak..sesapa yang minat dengan animes,memang suka la watak2 diaorang..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..