entry ke-100

Assalamualaikum..
Musim cuti sekolah dah tinggal separuh..anak2 khaty dok komplen pulak kata boring..Ya Allah,kalau khaty la,cuti sekolah la paling best..20 tahun yang lalu,masa nie memang tek lekat kat umah,meronda ja,maklumlah,tak payah baca buku..naik basikal sampai 'meghelit' kulit..kira sunburn la..ngee..anak sulung khaty dok kalut suh khaty download naruto..macam la mak dia nie pandai sangat nak mendownload bagai..dah la tak berapa celik IT..tapi berblog dan semakin pandai..ngee..
Khaty nak tanya,antara naruto dan sailormoon,mana korang suka,zaman khaty sailormoon paling boommmm..
So,kalau la ada sesiapa yang sudi kan,sesapa yang pandai mendownload naruto nie,boleh tak khaty nak dapatkan link nyer,tak pon boleh ja ajar khaty macam nak download...tak paksa,cuma bertanya..bukan nak menggalakkan anak2 leka,tapi sekadar hiburan sampingan..kadang-kadang,boleh lepak ngan keluarga tengok kartun pon best tau,tak yah nak pegi jauh2,kat umah pon boleh buat macam pangung,yang jadi sasaran khaty bab kena buat makan2..ye la,nak releks dan santai kan..apa pun,I LOVE MY FAMILY..

Luahkanapa saja,yang penting enjoy

4 komen:

  1. Nanti saya cuba tengok2 kan ye, Khaty. Kesian juga budak2 tu boring.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khaty, dah boleh download dah citer utk budak2?

      Delete
    2. asalam..udah farra..terima kasih kepada Farra Aida Mohd Famy..tq kedua-dua Farra..ngee

      Delete