lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Thursday, 15 January 2015

Happy weekend

Assalamualaikum w.b.t

Sempena minggu persekolahan yang baru bermula,khaty pon dah macam sibuk sangatla sampai tak dak masa nak post entry baru..ngee(ngadangada)..Weekend yang lepas,banyak betul perkara yang khaty buat(ye ker),salah satunya adalah belanja family dan biras2 makan-makan..

mana birasnyer,tak nampak pon..hahahaha..bila makanan dah sampai,ini je la yang sempat di snap kan oleh c.abang khaty..hero khaty yang suka sangat bila nak ambil gambaq

Pas tue,buat majlis adik-beradik jer  kat umah untuk sambut birthday mak..sayang mak..tengoklah ariana yang ghalit tengok tok dia potong kek sampai baju pun terangkat..

Tengok macam biasa2 ja kan,tapi bila tengok semua orang gembira,khaty lagi gembira sebab khaty buat perkara yang baik..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..


5 comments:

  1. Selamat berhujung minggu, Khaty. Minggu ni tak ada plan ke mana-mana ke?
    Seronok bila berkumpul ramai-ramail dan luang masa bersama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiap2 mggu ada plan,tapi tak semua jadi..ngee..bab makan ja yg selalu jadi

      Delete
  2. macam best je makan tu.. selamat berhujung minggu.. hihi =)

    ReplyDelete
  3. potongkek yang best. bukan selalu makan kek kan?

    ReplyDelete