February 2015 - KhatyAiman KhatyAiman: February 2015
Textual description of firstImageUrl

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

khatyaiman | 2/25/2015 08:00:00 am | 15 Komen


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 12.30 tengah hari 22 Februari 2015 sehingga 12.30 tengah malam 15 Mac 2015. Menawarkan pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi oleh para peserta.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat - syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor

DiariJejakaHangat | Suhailah | Syafiqah | Fadzi | Wanrus | Solehah | Nazirah | Fara | Zuhaira | Isra | Kathy | Rbain |

2. Wajib Like Fanpage Sponsor

3. Wajib Follow Instagram Sponsor

DiariJejakaHangat | Suhailah | Wanrus |

4. Tambah Google Plus Sponsor

+Mohamad Khairil

5. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :

Kredit utk Mialiana

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

20 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 Mac 2015.

Good Luck!!

Luagkan apa saja,yang penting enjoy

Textual description of firstImageUrl

exam : contoh soalan peperiksaan BITK

khatyaiman | 2/23/2015 09:59:00 am | 7 Komen

Assalamualaikum w.b.t...

KANDAS..tertera diatas slip yang telah di cetak dari AG..huhuhuhu,kena cuba lagi tahun 2015..Peperiksaan BITK ini bertujuan untuk menambahkan lagi ilmu dan kefahaman penjawat awam dalam bidang kewangan serta bagi menambahkan lagi elaun dari rm40.00 kepada RM80.00 kepada penjawat awam yang berada di gred W..soalan yang diberikan berbentuk objektif,tetapi khaty dah masuk kali ke-4 masih belum ada rezeki untuk lulus..so,khaty akan share sikit diantara jenis-jenis soalan yang berkaitan pada tahun 2014..

- Objek lanjut

- AP 95

- Perbelanjaan pembangunan

- Dasar sedia Ada

-Asas Akruan

- Perbelanjaan tanggungan

- Paras stok ( buat pesanan baru )

- Pembayaran pukal

- Jumlah charge transaksi e-perolehan

- Tanda tangan kontrak

- Gagal laksana projek

- Akaun amanah boleh ditutup sekiranya..

- Kaedah pengiraan untuk mendapatkan Baki Bersih/ Kemaskini buku akuan amanah

- Pegawai yang tidak layak mendapat Elaun Bantuan Sara Hidup

- Elaun Penceramah

- Pengiraan pelarasan gaji

Kepada calon2 untuk 2014 di harap ramai yang lulus,untuk yang nak mencuba di tahun hadapan,

Boleh daftar peperiksaan di sini

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Textual description of firstImageUrl

Segmen | Pencarian Bloglist oleh Mrs. Marble

khatyaiman | 2/14/2015 02:25:00 pm | 44 Komen

Assalamualaikum w.b.t

Semangat dok mai nak join macam-macam contest dok mai,buka apa,sekarang tengah study macam-macam..buat-buat sibuk,baru hidup terasa nikmat

So,kepada yang nak memeriahkan lagi segmen ini,klik sini untuk join.

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Textual description of firstImageUrl

Giveaway Subkontest Best Blog 2015 HASRULHASSAN.COM

khatyaiman | 2/14/2015 02:09:00 pm | 11 Komen

Assalamualaikum w.b.t

Ini adalah kali pertama khaty join contest by HH blogger yang sangat top dengan pelbagai maklumat yang sangat berguna..Jm ramai2 kita memeriahkan lagi GA ini..

HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015 

Kepada yang berminat, "Jom Sertai GA dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015 - Menang Hadiah Gratis dari Bandung, Indonesia."   

 Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

Textual description of firstImageUrl

Segmen Bloglist By ciksepet.com

khatyaiman | 2/14/2015 02:08:00 pm | 5 Komen

1. Buat Entry bertajuk "Segmen Bloglist By ciksepet.comlink kan dengan entri ini 2. Follow Blog ciksepet.com3. Masukkan dalam Bloglist kalian.4. Komen dan letak URL blog kalian di entri ini. 
Luahkan apa saja yang penting enjoy


Textual description of firstImageUrl

Sertai Giveaway Sempena Adam Isyraf Turns 2!!!

khatyaiman | 2/14/2015 02:04:00 pm | 8 Komen

Assalamualaikum w.b.tklik sini untuk joinGiveaway ini akan berlangsung dari 1 Februari 2015 hingga 28 Februari 2015 11.59 malam.


Luahkan apa saja,yang penting enjoy
Textual description of firstImageUrl

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris

khatyaiman | 2/14/2015 01:56:00 pm | 9 Komen

Assalamualaikum~
(Klik banner di atas untuk join)

facebook link : khatyaimaninstagram id : khatyaiman1

Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!!

Luahkan apa saja,yang penting enjoy





Textual description of firstImageUrl

Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN

khatyaiman | 2/14/2015 01:50:00 pm | 12 Komen

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN
Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN
Pencarian bloglist bagi bulan Mac-April 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 31 Januari 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 28 Februari 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN"
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.



  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mac-April dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.SENARAI PESERTA
Kredit untuk Kak Mialiana.
Luahkan apa saja,yang penting enjoy 

WW#8

khatyaiman | 2/12/2015 07:51:00 am | 5 Komen

Assalamualaikum w.b.t

DENGAN DOA SEMOGA ALLAH MERAHMATI DAN MELINDUNGI SAHABAT SAHABAT KU SERTA HUBUNGAN SILATULRAHIM ANTARA KITA SENANTIASA TEGUH- aamin-

Luahkan apa saja ,yang penting enjoy

 


Textual description of firstImageUrl

Spaghetti Alla Bolognese With Meatball

khatyaiman | 2/10/2015 09:25:00 am | 35 Komen
Assalamualaikum w.b.t

Jom breakfast..ahaks
Nak resepi,boleh dapatkan di sini

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Textual description of firstImageUrl

Blogwalking Journey with JJAJJA

khatyaiman | 2/09/2015 10:52:00 am | 25 Komen

Klik sini untuk join

************************************************************************************

1. Follow my blog (Please select set "follow publicly" not "privately")

(thesoutheastasiangirl.blogspot.com)

2. Make a post entitled "Blogwalking Journey with JJAJJA"

3. Copy the banner and backlink to this entry

4. Leave your link in comment section

5. The journey will start on 28 Jan 2015 - 28 Feb 2015

**one lucky blogger will get mystery gift from me

Happy Blogwalking!!!

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Textual description of firstImageUrl

12 Days Of kisahamydotcom Giveaway

khatyaiman | 2/06/2015 09:56:00 am | 28 Komen

Assalammualaikum semua...

First Mini Giveaway kisahamy.com... Jemput kawan2, sudi2 kan sertai giveaway ini...

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada semua blogger, tapi dengan syarat mesti la kene jadi follower kisahamy.com

2. Jadi Follower aienainirazali

5. Copy coding dibawah dan tinggalkan link anda di kotak komen sini ye :)

Luahkan apa saja,yang penting enjoy



Textual description of firstImageUrl

KALERFESS 1st GIVEAWAY

khatyaiman | 2/06/2015 09:49:00 am | 12 Komen

Assalamualaikum w.b.t

Tarikh : 31 Januari - 8 Februari 2015

klik sini untuk join Giveaway ini ya..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Textual description of firstImageUrl

Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi

khatyaiman | 2/06/2015 09:47:00 am | 6 Komen

Assalamualaikum w.b.t.

Klik sini untuk join

Tamat 6 Febuari 2015, 11pm (1 minggu shj)

Keputusan 7 Februari 2015


Textual description of firstImageUrl

GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!

khatyaiman | 2/05/2015 09:18:00 am | 11 Komen

Assalamualaikum w.b.t

 

TARIKH TAMAT 28 FEB 2015

senang je caranya :

1. copy paste gambar di atas pada new post blog anda.

2. be follower blog MELANGKAU GARISAN

3. follow instagram byekinrazalli

4. komen dalam mana mana gambar instagram byekinrazalli

5. paste link "GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!" pada ruangan komen

hadiahnya :

1. blouse satin size L byekinrazalli x 2 pemenang

2. chiffon pant office attire (full lining) x 2 pemenang

3. storage bag x 1 pemenang

4. Tutu skirt beige color x 1 pemenang

5. Topup RM5 x 4 Pemenang

6. RAHSIA  (worth RMxx)

7. RAHSIA  (worth RMxx)

8. RAHSIA   (worth RMxx)

GRAND PRIZE is tailor made BAJU RAYA 2015 worth RMxxx byekinrazallidatailor x 1  PEMENANG

*winner can choose whatever design she/he want depend tnc

PEMENANG untuk hadiah 1-8 adalah by random.org

PEMENANG untuk GRAND PRIZE adalah by top google ranking

so, jom join sebab ada 2 minggu je untuk dapat semua hadiah yg menarik ni

tag kawan kawan blogger anda juga ye.

gudluck dear darls .

 Luahkan apa saja,yang penting enjoy


Textual description of firstImageUrl

Lets Masak.Com

khatyaiman | 2/04/2015 12:07:00 pm | 10 Komen
Assalamualaikum w.b.t

Lets Masak.com??Pernah tak kawan2 sekalian semua menjengah ke blog tersebut..bukan apa,khaty nak share sikit dekat sini mengenai letsmasak.com,itu pun setakat yang khaty tahu ya..satu sebab lagi adalah kerana khaty dah join contest yang di anjurkan,so khaty kena tulis serba sedikit mengenai letsmasak.com yang dianjurkan bersama haiblogger.com.

Bagi sesiapa yang suka memasak,mencipta atau apa sahaja mengenai makanan,khaty rasa ini la platform yang agak bagus untuk kita kongsi bersama mengenai ilmu mengenai masakan.Selain itu,kita juga dapat mengenali rakan2 blogger yang lain dan dapat lihat sebenarnya ada pelbagai cita rasa masakan yang telah di kongsi di letsmasak.com.

Selain berkongsi pelbagai jenis resepi dan juga tips,melaluinya juga kita boleh menjana lagi pendapatan seperti dengan menyertai contest yang di anjurkan dan pengumpulan mata melalui rewards system yang telah di tetapkan oleh pihak letsmasak.com

Khaty juga baru mula mendekati Letsmasak.com ini,dan khaty juga baru berkongsi beberapa resepi di kitchen_khaty.Kepada yang berminat ingin tahu boleh la singgah dapur khaty tue ya..ngee..

Kepada yang berminat untuk berdaftar,sila klik pautan sini

Memasak adalah perkara paling best sangat-sangat..jom memeriahkannya.. "Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com" 

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Textual description of firstImageUrl

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

khatyaiman | 2/04/2015 09:50:00 am | 11 Komen

Assalamualaikum w.b.t


Hai semua,tertarik dengan persembahannya,khaty pon turut bersama untuk join GA bagi memeriahkan lagi blog papaglamz nie..

Penyertaan di buka dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015

Banyak hadiah menarik menanti kepada blogger yang join..


Luahkan apa saja,yang penting enjoy

Textual description of firstImageUrl

WW#7

khatyaiman | 2/04/2015 09:49:00 am | 7 Komen

'MASA BERSAMA KELUARGA ADALAH MASA YANG PALING MENGGEMBIRAKAN'

Assalamualaikum w.b.t

Sempana public holiday kelmarin,masa yang ada khaty gunakan sebaik mungkin iaitu membawa anak2 khaty mandi sungai..khaty pon join juga..ahaks..dah lama sangat tak mandi sungai..jom khaty belanja pic untuk aktiviti kelmarin..

 
masak-masak sebelum bermandi-manda..yummy

walaupun sejuk,fahim tetap nak peace..

tengokla dua beradik nie..ahaks
Luahkan apa saja,yang penting enjoy

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com