Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 12.30 tengah hari 22 Februari 2015 sehingga 12.30 tengah malam 15 Mac 2015. Menawarkan pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi oleh para peserta.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat - syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor

DiariJejakaHangat | Suhailah | Syafiqah | Fadzi | Wanrus | Solehah | Nazirah | Fara | Zuhaira | Isra | Kathy | Rbain |

2. Wajib Like Fanpage Sponsor

3. Wajib Follow Instagram Sponsor

DiariJejakaHangat | Suhailah | Wanrus |

4. Tambah Google Plus Sponsor

+Mohamad Khairil

5. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :

Kredit utk Mialiana

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

20 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 Mac 2015.

Good Luck!!

Luagkan apa saja,yang penting enjoy

15 komen:

  1. you're tagged here :D
    http://eyranasrin.blogspot.com/2015/02/mini-ga-by-nina-anies.html

    ReplyDelete
  2. Hehehe..tq sis sbb komen entri kathy..

    ReplyDelete
  3. all the best :)

    jemput join Mini GA by Nina + Anies

    ReplyDelete
  4. Ainaa dtg dari GA yg sama. jemput BW blog Ainaa ^_^

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/giveaway-diari-jejaka-hangat-2015.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari senarai peserta :)

    http://www.blogparihh.com/2015/02/giveaway-diari-jejaka-hangat-2015.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. nak tanya , awk masih nk gunakkn sponsor tk ? kalau nk , sye nk jd sponsor. boleh ?

    ReplyDelete
  8. All the best :)
    Suke tengok header comel blog sis.

    ReplyDelete


  9. Assalamualaikum wbt , & salam sejahtera.. Jemput singga ye Ga-2 nih Kita dari Ga yang sama, datang menyinggah:)

    IpHone5s GA by SyafiqSpecki
    GA DiariJejakaHangat 2015 (15mac)
    GA by EkinRazalli (15mac)

    ReplyDelete
  10. Good luck
    http://putrihomestayarau.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. All the best, Khaty!
    Maaf lama dah tak menjenguk Khaty.

    ReplyDelete