lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Wednesday, 4 February 2015

Lets Masak.Com

Assalamualaikum w.b.t

Lets Masak.com??Pernah tak kawan2 sekalian semua menjengah ke blog tersebut..bukan apa,khaty nak share sikit dekat sini mengenai letsmasak.com,itu pun setakat yang khaty tahu ya..satu sebab lagi adalah kerana khaty dah join contest yang di anjurkan,so khaty kena tulis serba sedikit mengenai letsmasak.com yang dianjurkan bersama haiblogger.com.

Bagi sesiapa yang suka memasak,mencipta atau apa sahaja mengenai makanan,khaty rasa ini la platform yang agak bagus untuk kita kongsi bersama mengenai ilmu mengenai masakan.Selain itu,kita juga dapat mengenali rakan2 blogger yang lain dan dapat lihat sebenarnya ada pelbagai cita rasa masakan yang telah di kongsi di letsmasak.com.

Selain berkongsi pelbagai jenis resepi dan juga tips,melaluinya juga kita boleh menjana lagi pendapatan seperti dengan menyertai contest yang di anjurkan dan pengumpulan mata melalui rewards system yang telah di tetapkan oleh pihak letsmasak.com

Khaty juga baru mula mendekati Letsmasak.com ini,dan khaty juga baru berkongsi beberapa resepi di kitchen_khaty.Kepada yang berminat ingin tahu boleh la singgah dapur khaty tue ya..ngee..

Kepada yang berminat untuk berdaftar,sila klik pautan sini

Memasak adalah perkara paling best sangat-sangat..jom memeriahkannya.. "Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com" 

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

10 comments:

  1. wow!macam best je.semoga berjaya ya...

    ReplyDelete
  2. wow menarik!
    aida suka masak...
    tapi... kalau sempat punyer resepi la ha ha ha :)

    ReplyDelete
  3. wah ! mcm menarik..all the best dear ;)

    P/S : Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  4. Goodluck. Kita pun jin jugak. Jemput singgah ke entry review kita ye :)

    ReplyDelete