lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Thursday, 19 March 2015

CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN

Assalamualaikum w.b.t

klik kat sini untuk join

 Lekaih-lekaih.mai kita join cabaran menulis entry dengan tulisan tangan..rasanya kali terakhir tulis karangan panjang berjela apabila khaty mengambil peperiksaan KPSL N27...memang menguji kesabaran betul..tulisan tak la buruk sangat,tapi ok la..

Menyahut cabaran(chewah2),so khaty ada buat karangan sikit untuk di baca bersama..ngeee

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

17 comments:

  1. cantik & kemas tulisannya.. penulisan pun nampak sangat berhati hati.. mesti orangnya sopan santun je kan.. Apapun thanks sudi sahut cabaran ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome..saja nak bagi meriah cabaran..

      Delete
  2. Replies
    1. banyak tue boleh la kemas,kalau tambah lagi page,dah jadi lain farra..hahahaha

      Delete
  3. Hai Khaty! Lama ta singgah sini.. Amboi, cantik tulisan tangan Khaty.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ros..biasa ja,nie dok tulis lambat2,tu yg nampak elok

      Delete
  4. Replies
    1. kemas untuk cabaran entry eima,kalau biasa macam tulisan doktor

      Delete
  5. dah tak boleh menulis..sbb dah biasa menaip guna keyboard...huru hara kalau tulis sendiri guna pensil atau pen...heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang lelaki memang jarang menulis kan..kena praktik balik tue SAA

      Delete
  6. chomey je tulisan tangan awak tuu., ;p

    ReplyDelete