lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 13 March 2015

foodlover#late breakfast

Assalamualaikum w.b.t

Dah lama khaty tak update blog,sarang penuh sampai tak larat nak sapu..sapu peluh kat dahi jap..ngee,,

keja banyak,sarapan pon lambat..hahaha..

Heavy breakfast ulz..spagethi tue member khaty yang buat..dapatkan resepi di sini..kek tue nak habaq ja,khaty la buat..hahaha..kami kat office kalau mai ja hari jumaat suka buat masak-masak macam ini..nak resepi kek tu,boleh tengok di sini..biasalah,pagi tanpa coffe memang tidak lengkap..special coffe dari higoat..spyrhu coffee..

ok,jom nak BW dulu,dah lama tak melawat rumah kawan-kawan nie,nanti ada yang khaty sombong,maaf ya..


Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

6 comments: