foodlover#late breakfast - KhatyAiman KhatyAiman: foodlover#late breakfast
Textual description of firstImageUrl

foodlover#late breakfast

khatyaiman | 3/13/2015 12:28:00 pm | 6 Komen

Assalamualaikum w.b.t

Dah lama khaty tak update blog,sarang penuh sampai tak larat nak sapu..sapu peluh kat dahi jap..ngee,,

keja banyak,sarapan pon lambat..hahaha..

Heavy breakfast ulz..spagethi tue member khaty yang buat..dapatkan resepi di sini..kek tue nak habaq ja,khaty la buat..hahaha..kami kat office kalau mai ja hari jumaat suka buat masak-masak macam ini..nak resepi kek tu,boleh tengok di sini..biasalah,pagi tanpa coffe memang tidak lengkap..special coffe dari higoat..spyrhu coffee..

ok,jom nak BW dulu,dah lama tak melawat rumah kawan-kawan nie,nanti ada yang khaty sombong,maaf ya..


Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

6 comments:

  1. kita serupa.
    pagi mesti ada kafein :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka,bawu rasa nikmat bekpast...ngee

      Delete
  2. Bestnya, khaty! Tiap2 Jumaat kira buat potluck lah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan farra,tapi kadang2 selang-selang chef..hahaha

      Delete

KhatyAiman © . Designed by MaisarahSidi.com