lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 13 March 2015

Mari menjahit..

Assalamualaikum w.b.t

belajar menjahit baju kurung moden pahang buku persiapan baju melayu

Mengambil inspirasi dan semangat dari blogger terkenal mamaniza yang sekarang tengah semangat menjahit,timbul rasa keinginan yang sangat-sangat untuk kembali memasuki dunia jahitan..khaty sememangnya boleh manjahit,tetapi tidak mempunyai asas dalam jahitan..kata orang jahit ikut dan saja..sebagai permulaan,khaty akan menghadiri kelas jahitan di kampung lain daerah,yang dikenakan yuran yang sangat murah..pendaftaran rm15.00,kelas dari jam 10.00pg hingga 5.00 petang dari hari ahad hingga khamis..setiap kali pembelajaran dikenakan sebanyak rm1.00..khaty hanya berkesempatan belajar satu hari sahaja,iaitu hari ahad..

Buku belajar bukan main kan..bukan apa,semangat nak belajar..semoga khaty berjaya..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

13 comments:

  1. Wow.. murah giler. Saya dulu belajar jahit, rm350 untuk 2 hari dari pagi sampai petang

    ReplyDelete
  2. Wah.. Best la sis.. Ada bakat mesti di teruskan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis..tue la,dok ikut mamaniza yang semangat balik nie..ngee

      Delete
  3. Bestnya dh tahu asas jahit.. Sy ni zero bab jahit mesin ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sebab khaty minat sama..tak pa,boleh belajar pelan2 maria

      Delete
  4. aida minat sgt menjahit.
    but xde skill.
    and xde masa nak gi belajar.
    belajar online tak brape menjadik la hasil nyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus tue dah ada minat,insyaAllah,nanti khaty share sikit2 apa yang khaty dah belajar..

      Delete
  5. Cantiknya buku belajar jahit, Khaty. Selamat menjahit ye :)
    Saya bab2 ni kurang mahir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie ambik inspirasi farra lerr..ngeee

      Delete
  6. murahnyeeeee
    bestnye kak..
    ayu tah bile2 tah yg free nak belajar jahit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi best kalau ayu dah start belajaq,memang gila nak menjahit ja...ngee

      Delete