Segmen "Kucing Saya Hebat!" =>sponsor

Assalamualaikum w.b.t


Sapa nak hadiah salah seekor kucing Pusheen nie..angkat tangan..tak nampak pulak..kena join segmen la,baru tau sapa yang bertuah,yang specialnya nanti,pemenang hadiah khaty,khaty akan letak nama kucing yang menang kat kucing pusheen tue..cepat4

Sebenarnya khaty merupakan salah seorang sponsor segmen yang dianjurkan oleh drama queen..sebelum nie pun pernah jadi sponsor,tak diwar2 kan pun oleh khaty,bukan memilih ya...

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

  1. Buat entri bertajuk Segmen "Kucing Saya Hebat!" dan letakkan banner di atas beserta backlink ke entri blog ini.

  2. Upload sekeping gambar selfie kucing anda dalam entri. Ya, selfie kucing... bukan selfie anda sendiri.

  3. Lengkapkan entri bermula dengan ayat "Kucing saya hebat kerana..." (tidak kurang daripada 20 patah perkataan)

  4. Letak link ke entri anda di ruang komen di bawah.

  5. Tarikh tutup segmen ialah 20 April 2015.

  6. Pemilihan akan dibuat oleh juri berdasarkan kreativiti gambar dan entri.

Kepada sesiapa yang ingin menyertai segmen ini boleh la ke blog dramaqueen untuk meramaikan lagi penyertaan..khaty sendiri pun belum join bab nak ambik pic selfie kucing macam susah ckit..demand kucing2 kat umah khaty,nak bergambar,semua nak ikut,kalau sekor2 jeles...hahahaha


Luahkan apa saja,yang penting enjoy...

11 komen:

  1. Macam menarik GA ni kak.khaty...nanti sy nak join. Nak cari gambar kucing sy yang paling cun dulu lah. HEhehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat yana..tak sabaq na tengok kucing dia..

      Delete
  2. Goodluck buat semua peserta! Dah takde bela kucing.. Tak leh nak join.. Huhuhu..
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
    Replies
    1. ros..pinjam kucing jiran,dia bagi tak..ngee

      Delete
  3. Goodluck kpd smua peserta :D saya takde kucing hehe^^

    Saya tengah cari sponsor 😄 Jom tekan link kat bawah 👇 kalau berminat 😉
    http://amirahamer.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-for-mac-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. saya dah join...
    jomla tengok gambar selfie kucing saya.. :)

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/03/segmen-kucing-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  5. Terasa macam nak buat segmen sebegini je nanti..

    ReplyDelete