lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Tuesday, 14 April 2015

POWERGOLD :KEMPEN 1GRAM 1BULAN 1KELUARGA 1MALAYSIA

POWERGOLD.BIZ

Assalamualaikum w.b.t

Membeli emas dengan mudah di POWERGOLD seperti menempah tiket penerbangan untuk pergi holiday..anda ingin mencuba,jalan2 kat sini  

Kenapa diwujudkan powergold.biz?

Kata ceo nya :-

'Ilmu emas + ilmu bisnes + ilmu marketing plan"

Matlamat : bermula 1g 1rumah 1malaysia 1bulan membudayakan simpanan emas

Matlamat : menyampaikan ilmu cara kira..menukar ORANG MELAYU DARI PEMBELI EMAS KEPADA MENJADI PENJUAL EMAS

Matlamat TERBESAR : melahirkan golongan pembayar zakat EMAS DAN PERNIAGAAN 

SILATURRAHIM : konsep tolong menolong kongsi ilmu dan pendapatan ,nilai persahabatan lebih tinggi dari emas yang kita jual.

CARA HIDUP : BEBAS HUTANG 

*sedikit perkongsian untuk yang berminat dengan powergold

 Jika korang berminat untuk beli emas walaupun cumalah sekadar beli 1 gram pada setiap bulan, bolehlah hubungi khaty yang merupakan salah seorang agen dari Powergold. Paling rendah pun, belilah SATU gram emas, baru sahaja RM183.00..murahkan,anda mampu memilikinya 

Katijah Bnti Tugiman
No HP – 013-6801579 (SMS dan Whassap)
Email – kuningbaiduri@gmail.com

Instag - KHATYAIMAN1

Facebook - khatyaiman

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

 


31 comments:

  1. silau mata tgk bling bling tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja nak bagi mata bercahaya lebih

      Delete
  2. Replies
    1. Sj..memang menarik dan anda akan lebih tertarik jika mendalaminya

      Delete
  3. Oh, Khaty ejen powergold ye...saya baru baca2 mengenai labur emas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya farra..banyak juga feadah yang tak ramai orang nampak

      Delete
  4. Replies
    1. jom NR..pasti anda akan rasa seronok

      Delete
  5. khaty, KH pon dah start jadi Goldsaver dgn Powergold..mmg terbaik.. :)

    ReplyDelete
  6. abg dayah antara penjual emas =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,berniaga emas memang satu pekerjaan yang sangat mengutungkan

      Delete
  7. as salam. abe kie rasa nak join power gold la..

    ReplyDelete
  8. Kakak Sha suka beli emas. Sha kureng sikit. Tukang support dari belakang je, hehe :)

    ReplyDelete
  9. Good luck.. Bling.. Bling...

    ReplyDelete
  10. perasaan bila tengok emas ni lain macam sikit.....!! hehehehehe... :)

    semoga success Khaty...

    ReplyDelete
  11. taukeh emas rupanya khaty ni heehehe.. semoga success

    ReplyDelete
  12. eheheh emasss emasss.. kayoo kayooo..

    ReplyDelete