TERIMA KASIH#5

Assalamualaikum w.b.t


hadiah hari jadi

hadiah hari jadi khaty 01/04



Terima kasih di ucapkan kepada rakan-rakan khaty yang sudi bagi hadiah dan belanja makan serta wish  birthday khaty hari nie..khaty suka dapat hadiah..semoga khaty akan sentiasa dapat menggembirakan orang disekeliling khaty dan semoga kehidupan kita akan dirahmati dan diberikan keberkatan oleh Nya..amin


Luahkan apa saja,yang penting enjoy

41 komen:

  1. wahhh bnyak hadiah ! Happy belated birthday :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. wah..nak kena pikir tue macam mana nak buat..semua di alam maya ja nie..ngee

      Delete
    2. betul2..open table..hikhik

      Delete
  3. HAPPY BIRTHDAY Kathy..
    semoga semua impian dan doa-doa Kathy dimakbulkan... aamiin... :)

    ReplyDelete
  4. meh belanja EFG sekali Khaty hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.ana..jenuh memikir cam mana nak belanja EFG di alam maya nie..ngee

      Delete
  5. Selamat Hari Lahir, Khaty. Seronoknya dapat presents dan orang belanja makan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq farra..kan..khaty pun tekejut dengan pemberian nie sebenarnya..

      Delete
  6. Happy Birthday dear

    Salam mesra dari CN #ExchangeFeedGroup

    ReplyDelete
  7. seronoknyaa kak khaty. selamat hari lahir ^^

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. cik lily..dah selamat dengan anak2 khaty..ngee

      Delete
  9. hepi belateday
    alhmdullilah rezeki tuuu

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...rezeki birthday

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Lahir kak Khaty yang ke 32 errr betul ka

    -ahli EFG #bukansembangkosong-

    ReplyDelete
  12. bestnyaaa..nak juga hadiah >_< #EFGbukansembangkosong

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dayah..tak mo kongsi tak cukup..ngee gurau ja..nanti besday dayah mesti dapat hadiah,ntah2 lebih dari k.khaty..ngee

      Delete
  13. Replies
    1. kc mohon jangan jeles..nanti kita tgk pulak hadiah dia..

      Delete
    2. aloo lambat lagi.bulan 8 haha

      Delete
  14. yuuuhuu dapat hadiah.. happy belated birthday Khaty =)

    ReplyDelete