KA TAILOR..projek terbaru

Assalamualaikum w.b.t 

 Jubah Moden dan Baju Peplum 

jubah moden baju peplum 


Alhamdulillah sekali lagi telah berjaya menyiapkan projek jahitan sendiri iaitu jubah moden dan baju peplum sekali lagi..sebelum ini di entri projek berjaya juga khaty telah menyiapkan beberapa jenis pakaian..hanya sekadar perkongsian hasil dari kejayaan khaty..

Sebenarnya teringin nak ada design sendiri,akan tetapi perjalanan  masih jauh dan sekarang sedang berusaha untuk mempelbagai kan jenis fesyen untuk di lakarkan sendiri oleh khaty..hari ini khaty telah mendapat satu nama untuk pakaian yang telah khaty buat..KA TAILOR..

Bagi mereka yang telah membuat tempahan baju pada khaty akan disiapkan dalam tempoh yang terdekat..temphan anda akan dimasukkan ke dalam senarai 'KA TAILOR next project'..khaty juga sedia menerima tempahan,akan tetapi berdasarkan masa khaty yang terhad,maka tidak semua tempahan khaty ambil,..kepada sesiapa yang ingin mencuba tempah baju,boleh whatsapp/telegram khaty di 013-6801579..

Senarai harga untuk upah ( tidak termasuk postage )

RM35.00
Baju kurung biasa
Baju kurung pahang
Baju kurung moden
Baju melayu cekak musang (budak)

RM45.00
Jubah
Dress

RM25.00
Jubah budak
Blaus
Baju peplum

RM65.00
Baju melayu cekak musang
Baju raihan

Setakat hari ini,yang tersenarai di atas adalah pakaina yang khaty telah buat..kepada yang berminat,boleh hubungi khaty..nantikan 'KA TAILOR NEXT PROJECT' di entry yang akan datang

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

14 komen:

  1. Tahniah, Khaty! Moga makin bertambah2 rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah farra..sedang berusaha lagi..ahaks

      Delete
    2. Keep it up! Semangat! Semangat!

      Delete
  2. Tahniah...JM pun ada mesin jahit industri di rumah menjahitnya tidak huhuh..so semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq JM..apa beza mesin jahit biasa dan industri ya....

      Delete
  3. Its heavy use khaty...besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM..rupanya kat rumah khaty tue mesin jahit yang besar la..bila search tadi baru tau..ngeee..sama macam JM

      Delete
    2. ahaa....barulah boleh terima tempahan dgn byk..heavy duty tu...semoga success ye

      Delete