lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Sunday, 7 June 2015

PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015

PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015 | Assalamualaikum !! Alhamdulillah dengan rasa rendah diri dan besar hati,kami dari Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM] ingin mempromosikan segmen sulung Belog Projek GMBM iaitu GMBM 1st GIVEAWAY 2015. Kami mengalu-alukan penyertaan rakan blogger seramai yang boleh.

GMBM 1st GIVEAWAY 2015 menawarkan pelbagai hadiah yang menarik dan lumayan untuk di menangi di taja khas oleh ahli GMBM sendiri bernilai lebih dari RM 500. Memang berbaloi menyertai segmen ini.  Syarat penyertaan yang kami buat untuk segmen ini juga adalah syarat rutin setiap segmen untuk blogger.

Detail segmen : GMBM 1st GIVEAWAY 2015
  • Mula: 10 Mei 2015 [12.30 tengah malam]
  • Tamat: 7 Jun 2015 [12.30 tengah malam]
  • Cadangan entri: coypaste dari entri segmen ATAU hasilkan entri kreatif sendiri
  • Senarai hadiah
Nak JOIN? Klik Banner--------------.
.
.
.
.
.
V
http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html


Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy,  Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja,Fara, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza

19 comments:

  1. macam syiok ni... sempat lg kot nak join hu3

    ReplyDelete
  2. wah dah ada group mama blogger.....macam best jer

    ReplyDelete
  3. saya pun join..^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  4. Salam dah follow dan dah join segmen ini. Semoga ramai yang sertainya nanti.

    http://www.bloggertopstar.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  5. cik ti pun nak join. semoga ramai yang join nanti...

    ReplyDelete
  6. wah meriahnya dgn groups...sempat eh mamablogger handle?

    ReplyDelete
  7. nt KG nak join klu ada masa free wat enri ni khaty

    ReplyDelete
  8. join jugak....

    jemput singgah

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete