#Cabaran 20Hari PuasaRaya 2015

Assalamualaikum w.b.t

#Cabaran 20Hari | Resepi Hidangan Sahur

 
http://khatyaiman.blogspot.com/2015/06/cabaran-20hari-puasaraya-2015_29.html
 Makanan wajib yang semestinya ada di rumah khaty waktu sahur adalah ayam masak kicap..Senang dan cepat dan tidak pedas.Cili itu hanya untuk hiasan....hehehehe

ketuk kerat si daging ayam
untuk di masak dengan si kicap
masuk sahur jangan lah berjam
yang simple itu pastinya sedapppppp

Baca di sini Cabaran hari ke 2


#Cabaran20Hari,
#exchangefeedgroup
#kelabbloggerbenashaari 
#bukansekadarblogger
#bukansembangkosong 

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

4 komen:

  1. bab2 kicap ni senang je kan..haha.. xpayah nak perencah2 leceh.

    ReplyDelete
  2. Salam...

    Ayam masak kicap sedap.....kene dengan nasi pon sedap dengan lempeng pon sedap...

    jemput baca : http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/cabaran20hari-yang-ke-3-resepi-hidangan.html

    ReplyDelete
  3. setuju khaty, time sahur lagi ringkas lagi sedap.. :) kicap wajib ada haha

    ReplyDelete
  4. Hehe dap gak pepagi layan ayam masak kicap

    ReplyDelete