'KA TAILOR NEXT PROJECT'

Assalamualaikum w.b.t


KA TAILOR NEXT PROJECT- SELENDANG BERSAMA LACE


KA TAILOR NEXT PROJECT- SELENDANG BERSAMA LACE 
Cuti hujung minggu yang lalu,saya telah mendapat inspirasi untuk mencuba membuat selendang atau shawl pula.Kalau sebelum ini khaty banyak kepada baju,boleh baca di projek berjaya dan projek berjaya 2.Jika sudah mempunyai baju,sudah tentu menginginkan tudung pula.Maka terhasil la selendang atau shawl seperti di dalam gambar.


Ini adalah permulaan khaty untuk menghasilkan pelbagai jenis pakaian dan tudung.Untuk selendang atau shawl ini,khaty telah memilih kain jenis shiffon dan lace yang berkualiti tinggi.Di luar sana memang telah banyak dan pelbagai jenis selendang dan shawl telah laris terjual,mengapa khaty masih mahu menghasilkan produk yang sama..

Mungkin sesetengah individu seperti khaty yang lebih suka mengahsilkan produk sendiri untuk puas hati sendiri..bukan tidak suka apa yang terjual di luar sana,tetapi semangat dan kehendak hati untuk menghasilkan sesuatu secara peribadi..nanti boleh buat koleksi peribadi untuk diri sendiri..

Akan tetapi,yang lebih menggembirakan khaty adalah apabila produk yang khaty hasilkan telah ada yang berminat untuk menempah..kan seronok,sambil menyelam minum air kan..InsyaAllah jika di izinkan Allah semoga produk yang khaty hasilkan boleh dikongsi kepada anda semua..berminat pm/whatsapp/telegram 0136801579..

  Luahkan apa saja,yang penting enjoy


13 komen:

  1. jom baca puisi modern

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/05/bila-hati-telah-hitam.html

    ReplyDelete
  2. peh.. awak designer ye.. nanti bolehlah mama selongkar dan curik idea awak.. hihihihih...

    gurau je dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum designer lagi mama..sedang berusaha lagi

      Delete
    2. Saya doakan Mama Niza dan Khaty sama-sama berjaya dalam bidang ni :)

      Delete
  3. wah...khaty bleh design baju erk?

    ReplyDelete
  4. bestnya khaty ..boleh order ni....
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq2..tapi warna tak lengkap lagi,tapi boleh ja selit order

      Delete
  5. all the best khaty, cantik design2 tudung tu, kak ana suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh k.ana..tq..mai order satu..ngee

      Delete
  6. wahh seronoknyaa pandai menjaht ni

    ReplyDelete
  7. Khaty nak buat design selendang nak order 1

    ReplyDelete
  8. Wahhhhhh! Wowwwww! Baguslah Khaty ni! Moga KA Tailor terus muncul dgn idea & produk baru :)

    ReplyDelete