#Cabaran 20Hari PuasaRaya 2015

Assalamualaikum w.b.t

#Cabaran 20Hari | Kuih Raya Paling Best

http://khatyaiman.blogspot.com/2015/07/cabaran-20hari-puasaraya-2015_9.html
http://khatyaiman.blogspot.com/2015/07/cabaran-20hari-puasaraya-2015_9.html
http://khatyaiman.blogspot.com/2015/07/cabaran-20hari-puasaraya-2015_9.html
Bagi khaty,semua kuih sedap.Tapi yang paling khaty suka yang ada di atas..sebab ada coklat.Khaty tak pernah buat sebab tak pandai,jadi khaty beli lah dari kawan2.Kira membantu kawan2 berniaga la kan.
 
Baca di sini Cabaran hari ke 12

#exchangefeedgroup
#kelabbloggerbenashaari 
#bukansembangkosong 
#bukansekadarblogger

Luahkan apa saja,yang penting enjoy

 

8 komen:

  1. Suka jugak almond london. Sedapnyaaa :D

    ReplyDelete
  2. aah saya pun suka almond london.
    serius tak reti juge nak buat... jadinya kalu nak sangat2 almond london ni order ngan kengkawan saja :)

    ReplyDelete
  3. Hehe.. Yg bawah tu sejenis kuih yang tak pernah baru... Dok buruk je..

    ReplyDelete
  4. satu lagi kuih legend... almond london..

    ReplyDelete
  5. sedap pulak tengok batang buruk tu..macam nak kena masuk list kuih raya tahun ni la pulak..hehe

    ReplyDelete
  6. batang buruk!!!
    aida ptg ni in shaa Allah dpt batang buruk dari muor.
    order dgn member :)

    ReplyDelete
  7. hehehe CT malas buat jugak.. so beli saja..
    eh bukan CT yang beli.. mak yang beli.. kami tukang makan lalala..

    ReplyDelete