KHAT-T NEXT PROJEK 2

Assalamualaikum w.b.t

KHAT-T| SHAWL,HALFMOON,OBLONG,BUTTERFLY BERSAMA LACE

Shawl yang di order oleh bonde


Ini adalah di antara shawl yang telah di order. Maaf di atas kualiti gambar yang kurang memuaskan. Di samping khaty membuat baju,khaty juga ada membuat halfmoon,oblong,butterfly shawl untuk di jual. Buat masa sekarang,khaty buat untuk yang membuat tempahan sahaja. Khaty juga ada menyiapkan tempahan bersama dengan lace mengikut citarasa masing-masing. Tiada masalah pemilihan warna dan meterial kerana anda boleh membat pilihan sendiri. Untuk setakat hari ini,khaty hanya menggunakan meterial SHIFFON DAN GLITTER sahaja kerana ia amat mudah untuk didapati dan mudah.

Khaty sedang dalam proses untuk mewujudkan satu laman sosial khas buat KHAT-T..tetapi belum jadi lagi..hehehehe..sibuk dan kurang arif sama..Blog yang ada ini juga kadang-kadang tidak berupdate.

Jika ada sesiapa yang ingin menempah shawl untuk individu dan juga kakitangan pejabat untuk kegunaan bagi keseragaman acara atau majlis,boleh menghubungi khaty whatsapp/telegram 0136801579. InsyaAllah khaty akan cuba berikan kerjasama yang baik.

Luahkan apa saja,yang penting enjoy.

7 komen:

  1. Yang ada bunga-bunga tu cantik... terima kasih untuk shawl Khaty hari itu, memang hasil tangan yang berseni. Tak sabar nak tengok page KHAT-T nanti :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh cantik nya kT! tp rara dh xreti nk ber shawl2 skrg ni.pelik, dulu pandai je.

    ReplyDelete
  3. Wahhh cantiknyaa koleksi kak khaty :)

    ReplyDelete
  4. Wah,...projek tailoring Khaty semakin berkembang! Moga terus sukses ye. Cantiklah shawl dengn lace tu :)

    ReplyDelete
  5. wah cantiknya. semoga terus berjaya...

    ReplyDelete