Hantaran paling berani

Assalamualikum w.b.t

Hantaran unik dan pelik dan sangat berani

Hantaran unik dan pelik dan sangat berani


Hantaran unik dan pelik dan sangat berani
Hantaran unik dan pelik dan sangat berani
Hantaran unik dan pelik dan sangat berani
Sebenarnya tidaklah pelik sangatt, akan tetapi orang yang buat hantaran ini memang berani betul, murah dan paling senang nak dapat bahan-bahan nya. Yang pasti,kuali dan set minuman tu paling orang suka sebab tak perlu susah nak beli selepas ini.

Kalau yang hantaran buah-buahan selalunya kena tunggu musim buah, hendak pulak petai, masak sambal tumis dengan udang mesti bertambah 2-3 pinggan nasi.

Paling khaty suka adalah hantaran kasut. Korang ada berani nak bagi hantaran macam tu. Sekadar perkongsian. Bukan nak mengata atau mencela, tetapi hantaran ini memang paling berani dan terbaikkk..

Luahkan apa saja,yang penting enjoy..

9 komen:

  1. Hantaran macam ni, mahu jadi keturunan ceritanya nanti. Tapi tiada yang salah pun. Kan? Wahahahaha.

    ReplyDelete
  2. Sgt rare...mmg jadi moment yg terindah la tu..hehe

    ReplyDelete
  3. hahah . selipar jamban pon bolehh :D

    ReplyDelete
  4. memnag snagat2 berani.. and syabas orang tu tak malu

    ReplyDelete
  5. wahaha memang rare sangat ni. Tapi kan, kalau hantaran macam ni jadi ikutan mesti ramai dah remaja kita yang kawin muda. Takde la pening2 kumpul duit berabis untuk bg hantaran yg branded2..

    By the way, salam perkenalan dari saya. Jemput follow teratak kecil maya saya ye. :)

    ReplyDelete
  6. ha ha ha...
    abah aida yg no 1 mengamuk if dpt hantara selipar tu :)
    petai tu ok lg kot. but kena hias bebaik and cecantik la!

    ReplyDelete