Kad raya dari blogger

Assalamualaikum w.b.t

Raya|Kad raya dari blogger Ayuni Rafilah

Seronoknya khaty dapat lagi kad raya walaupun dah nak sampai penghujung syawal. Kad raya kali ini datangnya dari blogger yang khaty cukup kagum iaitu Ayuni Rafilah. Orangnya sangat bijak,cantik dan seorang wanita yang begitu menyayangi kucing miow miow..sama macam khaty.

Bukan sahaja kad raya, malah ayu ada berikan keychain juga buat khaty. Ayu,khaty ucapkan terima kasih kerana sudi memberi kad raya buat khaty. Semoga persahabatan dan jalinan ukhuwah ini akan berkekalan hingga selamanya.

Korang boleh la terjah blog Ayuni Rafilah. Terima kasih semua.

Luahkan apa saja,yang penting enjoy.



6 komen:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Tengok kad ni teringat entry kad raya belum buat.. hehe

    ReplyDelete
  3. dah hujung syawal pun dapat lagi ye khaty, seronok kan :)

    ReplyDelete