1st GiveAway by Ciktaman



Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira

Blog ciktaman kemas,cantik dan sangat sweet. Bila masuk ja rasa seronok dan loading pun cepat.Semoga blog ciktaman akan lebih maju jaya di masa akan datang



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

3 komen:

  1. terima kasih sebab sudi join.. Gudluck ye :)

    ReplyDelete
  2. dtg dri GA yg sama. Heee goodluck http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html

    ReplyDelete