lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Wednesday, 18 November 2015

Flower Fairy Tupperware

Assalamualaikum w.b.t


Flower Fairy Tupperware

Jalan-jalan kat blog tupperware ternampak ada botol air yang kecil comel. Keluaran terbaru dari tupperware yang di beri nama Flower Fairy  drinking flasks. Biasalah kalau produk dari tupperware memang tidak boleh di sangkal lagi akan kualitinya. Banyak produk yang cantik-cantik, tapi mata tertarik dengan bekas air yang comel ini


Flower Fairy Tupperware

Flower Fairy Drinking flasks purple

Flower fairy tupperware berwarna purple menjadi pilihan, dan tengok la gambar nya pun comel. Nak minum air rasa macam kanak-kanak sekejap. Ialah kan, bekas air semasa sekolah memang berpisah tiada, cuma bila dah kerja naik kan taraf sikit jenama itu. Flower Fairy tupperware ini boleh di beli dengan diskaun sebanyak 20% dengan setiap 4 biji pembelian. Jadi, boleh la ajak rakan-rakan lain kongsi untuk beli bersama.

Jom tengok apa yang menarik dan nampak baru di katalog tupperware.





Jadi dapatkan item yang anda suka di katalog tupperware. Selamat memilih.

6 comments:

  1. comeynya yg flower fairy flask tu

    ReplyDelete
  2. aida ni sedang menahan diri dari membeli, khaty.
    kalau ikutkan perasaan, memang beli ler!
    yg 3 tuppy kecik tu aida berkenan.
    gambo yg last skali tu.

    ReplyDelete
  3. bahaaaya bukak katalog.. bahaya !!! nanti keje nak membeli hahaha..

    ReplyDelete
  4. dah beli.. kira minum aiq ja lani.. hahha

    ReplyDelete