lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Thursday, 12 November 2015

Review shawl by exclusive la zara

Assalamualaikum w.b.t

Review sahwl by exclusive la zara

Sejak diri ini mula berjinak-jinak dengan memakai shawl untuk ke tempat kerja mahupun acara santai, maka pemilihan shawl perlu di teliti sebelum membelinya. Walaupun boleh menghasilkan shawl sendiri, namun desakan hati yang ingin memiliki shawl dari pelbagai jenis fabrik masih ada.

Kriteria shawl pilihan khaty
1. Mestilah kain yang tidak terlalu nipis
2.Mudah di bentuk tidak kira bagaimanapun ianya di letakkan untuk di pakai
3.Tidak perlu masa yang banyak untuk menggosok.
4.Harga berpatutan dan berkualiti tinggi.

Tengoklah khaty dah selfie dengan shawl dari  Exclusive_by_zara. Cantikkan warna shawl. Maaf la sebab modal ala-ala awesome sikit. Tetapi shomell..

Review sahwl by exclusive la zara


ZARAA SHAWL ini diperbuat dari chiffon material yang sangat berkualiti, lembut dan tidak ringan. Tudung akan terletak lawa bila di sarungkan. Semasa mummy pakai ZARAA SHAWL ni, mummy tak sempat nak menggosok. Tergesa-gesa nak keluar cepat dengan bawa anak-anak di kala daddy dorang bekerja di hari Sabtu. Jadi, jika ada yang malas gosong tudung macam saya. Boleh pakai ZARAA SHAWL ini yang tak nampak shawl berkedut bila di sarungkan.
 

Bermacam-macam style korang boleh buat. Ikut daya keyakinan diri masing-masing untuk mencuba. Tetapi shawl ini memang sangat berbaloi untuk di miliki.

Saiznya ZARAA SHAWL ialah 165cm X 45cm boleh lilit-lilit nak panjang, nak labuh atau nak pakai singkat. Mummy memang terus terang, tak berapa pandai lilit sangat. Tapi, dengan Zaraa Shawl ini, senang je melilitnya. Mudah !

Ha...macam-macam keistimewaan yang ada pada ZARAA SHAWL, kan? Harganya pun mampu milik!!  

ZARAA SHAWL hanya RM35 sahaja !! Untuk pertanyaan dan order, boleh hubungi:

Telefon / Whatsapps: 0172097346 

 Facebook : La Zara

Instagram: Exclusive_by_zara

6 comments:

  1. mmg kena show ke lebel tu ... hehehe

    ReplyDelete
  2. aida memang x reti ber shawl.
    ada beli tapi x pakai. rasa x sesuai, khaty :) hi hi...
    anak2 yg pakai.

    ReplyDelete