lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Thursday, 17 December 2015

Astro Redeem Point

Assalamualaikum w.b.t


Hendak di katakan baru tidak lah juga, tetapi bagi khaty memang baru sebab baru tahu. Pendek kata mesti ramai yang menggunakan astro di rumah dan mesti banyak juga point astro anda yang telah terkumpul. Nak redeem point kena register dahulu  di astro circle . Dah daftar, boleh lah chek point,godek punya godek, point untuk akaun di kampung adalah dalam 500. Boleh tebus apa saja untuk point sebanyak itu ya?


Daftar astro redeem point



Pergi ke laman sesawang https://www.astro.com.my/astrocircle dan klik register.


Kemudian isi lah apa yang patut..

Selepas itu anda akan dapat email dari pihak astro untuk melengkapkan pendaftaran. Satu email hanya untuk satu akaun sahaja. Manalah tahu anda mempunyai banyak akaun astro kan.

Sediakan no akaun dan no kad astro untuk memudahkan proses pendaftaran. Sebelum keluar rumah, catit siap-siap no kad astro.

Selamat mencuba.

4 comments:

  1. woaah CT pun tak tahu langsung pasal point Astro..
    ada Astro tapi xdak TV.. bulan2 dok bayar sebab Astro x kasi terminate.. macam2 alasan..

    ReplyDelete