lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 8 January 2016

Penangan Luar Biasa Tea By_Myna

Assalamualaikum w.b.t

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Sifat seorang yang bergelar wanita. Semestinya mahu cantik kurus dan vouge. Pada masa kini semua tersedia. Hanya bergantung kepada diri sendiri bagaimana anda mengawal nya. Di luar sana terdapat pelbagai produk yang untuk memberi kita cantik dari pelbagai segi. Nama kan sahaja mahu jadi seperti apa, ianya tersedia du hujung jari anda.Salah satu yang menjadi tarikan adalah tea untuk kurus dan cantik.

Akan tetapi apabila memilih sesuatu produk biarlah secara berhati-hati dan jangan terlalu obses untuk menampakkan hasil dalam masa yang singkat. Ingat diri anda sangat berharga. Kadang-kadang tengok iklan meletop bukan main, hasilnya belum tentu lagi.

Media sosial juga memainkan peranan yang paling tinggi pada masa sekarang. Khaty juga salah seorang pengguna yang suka mencari dan melihat produk -produk yang di papar di media sosial. Maka terjumpa satu produk yang di namakan Tea BY_MYNA.


Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Viral Profit 468x60
Ini adalah 3 daripada jenis tea yang di hasilkan sendiri oleh BY_MYNA. Beliau selalu mengikuti perkembangan usahawan-usahawan yang berjaya dan sambil memasang impian untuk menghasilkan sesuatu yang luar biasa untuk di kongsi bersama.

Terlintas di fikiran nya untuk menghasilkan 3 jenis tea iaitu Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea. Semuanya dari bahan-bahan semulajadi yang di yakini 100% tiada sebaranag tambahan bahan kimia di dalam produknya.

Sebenarnya khaty agak tidak berapa gemar nak mencuba macam-macam produk. Akan tetapi tea dari BY_MYNA ini memang lain dari yang lain. Khaty sendiri mengikuti perkembanganya dari masa ke semasa. Beliau juga merupakan salah seorang usahawan muda yang terkenal di laman sosial Instagram. Boleh follow @BY_MYNA untuk melihat kemeriahan dan barang- barang yang lain. Usahanya dalam menghasilkan tea boleh di banggakan kerana semuanya beliau buat sendiri. Semuanya dari jenis bunga-bunga dan herba yang kebanyakannya di beri dari farmasi yang diiktiraf.

Mari kita lihat sedikit mengenai tea ini.

SKINNY TEATOX

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea


Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

1) Skinny Tea-Tox itu apa ?
-Slimming tea untuk awak yang nak kurus! Banyak lagi khasiat tetapi fokus kepada slimming
2) Umur berapa boleh menggunakan tea-tox ini?
- Semua peringkat umur
3) Siapa yang boleh meminumnya?
- Semua boleh kecuali ibu mengandung, yang berpantang dan juga menyusu.
4) Bahan-bahannya?
- Roselle & lotus root. 100% bahan semulajadi
5) Khasiat Skinny Tea-Tox?
- Lower blood pressure
- reducing cholesterol levels
- support hearth health
- decrease spasms in the stomach
- rich vitamin C; for skin
- support immune system
- fight stomach cancer
- maintaining intergrity of blood vessels, skin, organs & bones
6) 1Pek ada berapa?
- 10 sachet hanya rm38.00 tidak termasuk pos
7) Ada side effect atau tidak?
- Tidak. kami tidak menggunakan bahan kimia. Semua bahan semulajadi. Jangan risau kerana berat badan tidak akan naik dan tidak ada kesan sampingan.
8) Tahan berapa lama?
- Tahan sehingga 10-20 hari. 20 hari kalau guna balik teabag tersebut. Boleh guna sehingga hilang bau warna dan rasa

SKINNY LEGS TEA

1. Apa itu Skinny Legs Tea?
- Tea untuk kurus juga. Tetapi lebih fokus di bahagian paha, kaki dan lengan ( bahagian banyak air )
2. Siapa boleh ambil?
- Semua boleh kecuali ibu mengandung, yang berpantang dan juga menyusu.
3. Bahan-bahan?
- Rosemary, Verbena dan Lemongrass (serai)
4. Benefits?
- Alleviating digestive track spasms
- Fortifying the nervous system
- Lessening feverish colds
- Easing stress & tension
- Helps in skin condition
- Helps in trouble sleeping
- Helps in constipation
- Kill cancer cell
- Good antioxidant
- Detoxification
- Reduce cholesterol & blood pressure
- Ease flatulence ( gas in stomach)
- Antibacterial & anti-fungal
- Helps to deal period pain
- Help in reducing weight ( legs)

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea


5. How to use?
Bancuh dengan 300ml air panas. Jangan tambahkan gula. Boleh tambah madu untuk bagi yang tak boleh nak telan.
6. Rasa??
- Macam green tea. Rasa lain dengan skinny tea-tox yang seakan-akan ribena,
7. Orang yang menghidap diabetis dan darah tinggi boleh minum tak?
- YES. boleh sebab tidak ada gula. Untuk orang yang ada darah rendah tidak di galakkan.
8. Kesan?
- Peluh, kencing banyak & membuang. Tetapi jangan risau, bukan jenis memulas perut sangat-sangat pun ya. Dan tea ini 100% bahan semulajadi. Tiada tambahan bahan kimia
9. 1Pek ada berapa?
- 10 sachet hanya rm38.00 tidak termasuk pos 
10.Tahan berapa lama?
- Tahan sehingga 10-20 hari. 20 hari kalau guna balik teabag tersebut. Boleh guna sehingga hilang bau warna dan rasa

GORGEOUS SKIN TEA

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea


Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

1. Bahan-bahan?
- French Rose, Jasmine Flower & Apple Flower
2. Khasiat?
- Clear toxin & heat from body
- Fight infection in the digestive tract.
- Relieves fluid retention of waste through kidneys.
- Can relieve insomnia, depression & fatigue.
- Act as a mild laxative
- Treat sunburn & rashes.
- Improve digestive system.
- Remove excess fat.
- Clear acne
- Lighten pigmentation
- Ease nerves
- Revitalised blood
3. Siapa boleh ambil?
- Semua boleh kecuali ibu mengandung, yang berpantang dan juga menyusu.

Untuk kesan yang lebih baik, pastikan kita mengambil air seputih 2-3liter sehari untuk kesihatan badan kita. Jangan lupa senaman juga ya untuk kesihatan jantung dan badan.

Postage 1-2 item : RM7.00 sm/RM12 ss
postage 3 ke atas : RM11.00 sm/RM16ss

Ini adalah di antara feedback dari pengguna yang memang dah lama guna produk BY_MYNA

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea
Viral Profit 468x60
Kepada anda semua, jika anda berminat akan tea ini, boleh hubungi khaty whatsapp/telegram 013-6801579.
Boleh follow ig empunya badan @by-myna dan juga ig khaty @khatyaiman1 untuk melihat sendiri perkembangan beliau mengenai tea dan produk-produk yang lain.

Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Wajah empunya badan. Memang sangat berbeza dari sebelum ini. 
Skinny Legs Tea, Skinny Teatox dan Gojes Skin Tea

Selamat mencuba. 
Sambil buat entry sambil buat promosi ..hehehe

12 comments:

  1. macam macam ada sekarang ini..semuanya bergantung dekat kita kan..

    ReplyDelete
  2. wahhhhh menarik nya,, geram nak beli

    ReplyDelete
  3. Packaging tea tu comel :)
    Simple and classy.

    ReplyDelete
  4. saya nak order,sbb sebelum ni minum memang berkesan

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh whatsapp khaty guna no di atas tu

      Delete
  5. memang bagus tea ni, senang membuang perut x memulas,,yang ajaibnya leh kecilkan peha lengan.mcm xcaya ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak feedback macam awak juga..teruskan menjadi pengguna tea by_myna

      Delete
    2. untuk peru buncit

      Delete
  6. Alamak! Mcm nak kene p cari jugaq ni :)

    ReplyDelete
  7. hye , saya agak berminat harga berapa ye

    ReplyDelete
  8. ada agent kt selangor? sy perlukan

    ReplyDelete
  9. Biasanya amek masa brape lama nak utk sedikit perubahan tu??

    ReplyDelete