Segmen Irrayyan | Sejarah Blog Khatyaiman

Assalamualaikum w.b.t

 http://www.irrayyan.com/2016/01/segmen-irrayyan-sejarah-blog-mommyirra.html



Hai semua. Mommy irra ada buat segmen mengenai sejarah kewujudan blog masing-masing. Sudah pastinya setiap orang ada kisahnya sendiri. Begitu juga dengan blog KHATYAIMAN.COM.  Tengok caps lock terus.


Blog khatyaiman ini wujud pada bulan 5/2014. Hampir 2 tahun sudah berblog. Macam-macam ada dah. Macam astro. Kenapa buat blog? Asalnya suka-suka saja, terpengaruh dengan desakan kawan pejabat, akhirnya di yang menolong khaty untuk hasilkan blog.

Tetapi  sejak bertemu berjodoh dengan EFG, makin banyak pula ilmu blog yang khaty rasa perlu banyak lagi untuk di pelajari. Khaty juga seperti air laut yang ada pasang surut nya untuk menulis entry. Alasan selalu ada. Maaf pengetua.

Kenapa pilih khatyaiman???Sebenarnya nama itu di ambil sempena nama panggilan khaty dan nama aiman anak pertama khaty. Jadinya bermula dari pada facebook nama itu wujud, jadi blog juga khaty ambil nama tersebut sebab sedap ja dengar. 

Sebelum ini menulis tanpa niche blog. Macam tiada arah tuju. Tetapi berkat usaha kawan EFG, terhasil juga niche blog khaty. Lifestyle itu lebih kepada kebebasan menulis entry. Projects lebih kepada hasil kerja tangan khaty dan tips lebih kepada petua.

So, simple sahaja sejarah blog khaty. Pastinya sejarah blog anda lebih hebat. 

Maaf mommy sebab dah last minute baru join. 

2 komen:

  1. hehehehe.. sama la dengan ain.. last minit baru terkedek-kedek nak join.. ya ampuuunnn mommy..!! hehehehe.. ;) tapi best kan segmen ni, buat kita terkenang2 zaman mula2 buat blog dulu.. memoriiiii sanggaattt... :)

    rajin2 nanti singgah la baca cerita ain plak ekk..
    http://www.dramaticuniq.com/2016/01/segmen-irrayyan-sejarah-blog-dramatic-uniq.html


    ReplyDelete
  2. mula buat blog mesti sebab suka-suka kan...lama-lama rasa cam best pulak..

    jom baca kat sini pulak

    http://www.azirahman.com/2016/01/segmen-irrayyan-sejarah-blog.html

    ReplyDelete