10 Produk Terbaik Dari Lazada Untuk Hadiah Hari Lahir

Assalamualaikum w.b.t



Wah..sungguh bahagia dan gembira jika pihak lazada nak bagi hadiah hari lahir. Hari lahir pun tidak lama lagi. 1st April. Ada harapan ke tidak?. Boleh pilih 10 produk terbaik dari lazada untuk hadiah hari lahir. Pilih sahaja, nanti ada rezeki orang bagi lah.


10 Produk Terbaik Dari Lazada Untuk Hadiah Hari Lahir

Huawei Honor 7 Enhanced LTE 32GB (Gold) 

 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025

Khaty memang sedang memakai smartfone Huawei. Memang dalam banyak2 smartfone yang khaty pakai, khaty paling suka akan ketahanan jangka hayat nya. Tahan satu hari. Boleh la kan. Lagi satu yang menyebabkan khaty suka akan jenama Huawei ini kerana jika ada berlaku sesuatu kerosakan, alat ganti nya bsenang di cari, kata orang yang jual hari tu, huawei ini boleh guna alat ganti sony. Kamera pun cantik. Boleh selfie banyak-banyak. Jadi ini hadiah impian khaty yang #1.

Sony 40" Full HD LED TV - BRAVIA Model KDL-40R350B or C

 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025
Siapa yang tidak berkenaan akan tv, memang tidak tahu nak cakap apa. Sebab khaty memang suka sangat menonton tv, Satu kemestian dalam setiap rumah mesti ada tv. Zaman sekarang ya. Tv pilih yang besar, baru seronok dan puas menonton. Jadi ini hadiah impian khaty yang #2.

Sony DVD Home Theater System DAV-TZ140


 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025
Ini adalah satu gabungan yang perlu ada kalau sudah membeli tv baru. Tidak perlu bersusah payah pergi panggung, pakai set home theater ini sudah lebih dari cukup untuk merasai suasana seakan di dalam panggung.

Brother Sewing Machine GS2700 

 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025

Memandangkan khaty memang suka dan boleh menjahit, maka boleh juga mengimpikan mesin jahit dari jenama BROTHER ini. Nanti boleh lancarkan lagi perjalanan bisness melalui jahitan.

HL: 100% Cotton Fitted Sheet Set: 3cm Stripe

 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025
Kalau dapat set cotton ini, memang tidur malam termimpi-mimpi rasanya. Cotton memang sesuai sangat untuk penggunaan kita untuk tidur kerana ianya tidak panas dan lembut sahaja.

Acer E5-474G-50UR Intel Core i5-6200U/ GeForce 920M/ 4GB/ 1TB/ 14'/ Wins 10 (Blue) 


 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025
Kalau sudah bergelar seorang blogger, harus dan pastinya laptop menjadi teman karib yang walau anda pergi ke mana-mana sahaja pastinya ia di bawa sekali. Laptop yang baru dapat memberi semangat lebih lagi untuk seorang blogger makin bertambah idea kreatif untuk terus menulis.

Canon LBP6030 USB Laser Printer (White) 

 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025

Dahulu ada juga printer, tetapi di sebabkan atas kelalian diri sendiri, printer rosak dan memang tiada galang ganti lagi. 

SoKaNo Trendz Sweet SA PU Premium PU Leather Bag- Red 

 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025

Lumrah seorang wanita memang suka akan beg tangan. Memang satu kemestian seorang wanita mempunyai beg tangan. Jenama apa pun tidak kisah, yang penting selesa untuk di bawa.

Seiko Ladies Classics Solar Watch SUT159P1 

 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025

Sudah agak lama khaty tidak memakai jam.Dan sudah lama juga tidak membeli jam. Memang khaty meminati jenama seiko kerana warna dan reka bentuk jam itu sendiri mempunyai tarikan yang memang lain.

Teclast X98 Plus Dual OS 64GB Special Edition (Gold) + Free Tablet Case + Free Tablet Screen Protector 

 http://tiny.shopstylers.com/?SR9qN3025

Ini khaty baru terjumpa semasa sedang memilih beberapa jenis hadiah tadi. Nampak memang menarik. Sesuai sangat untuk khaty yang kini sedang giat melakukan pelbagai bisnes online. 

Memang banyak pilihan yang kita boleh buat. Sama seperti kehidupan ini. Boleh memilih apa yang kita suka. Akan tetapi kita semua harus redha denga setiap pilihan yang kita buat. Kalau dapat tentulah gembira, jika tidak anggaplah tiada rezeki. 

Anda juga boleh memilih. Banyak lagi dekat lazada yang akan membuatkan anda semua rambang mata.

This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

1 komen:

  1. wahhh5,nona sgt suka table tuuu, hihi~ok la.. good luck yeeee ~

    sama join gakkkk :) jemput tgk barang nona suka..

    http://nonasani.blogspot.my/2016/03/10-barang-hot-aku-nak-dari-lazada.html

    then, meh la joinnn ni pulakk

    http://nonasani.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

    ReplyDelete