lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Friday, 24 June 2016

Lazada : Ramadhan Blogger Contest

Lazada : Ramadhan Blogger Contest

Peluang buat anda semua apabila Lazada membuat Ramadhan Blogger Contest sempena ramadhan ini. Ramadhan Blogger Contest menawarkan voucher bernilai RM100 kepada 20 pemenang yang bertuah. Semoga anda dan khaty berjaya.

 http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/

10 Barang Yang Saya Mahu Pada Ramadhan Ini.

Pihak lazada meminta anda untuk memilih 10 barang yang saya mahu pada ramadhan ini  bagi memberi peluang kepada kita untuk memilih yang mana berkenan di hati. Siapa tahu rezeki memihak kepada anda kan. Boleh lah guna voucher dari pihak lazada untuk membeli barang yang telah anda pilih. Apa yang anda suka anda pilih. Ini adalah contoh dari plihan khaty.

1.OH 3D Acrylic Vase & Plum Pattern Room TV Backdrop Entrance Home Wall Sticker

 http://ho.lazada.com.my/SHGwCW
Sebenarnya pertama kali tengok 3D Acrvlic Vase & Plum Pattern Room TV Backdrop Entrance Home Wall Sticker ini, mata telah terjatuh hati dengan rekabentuk yang ringkas, cantik dan kemas,terbayang dah nanti kalau lekat pada dinding rumah , mesti lawa dan cantik juga.

2. 2Pcs 100X250cm Elegant Luxury High-end Floral Pattern Window Curtains with Beads Door Voile Curtain Window Drape Divider Room Wall Setting Wall Decoration Classy Window Traetments Size 39"X98"  

 http://ho.lazada.com.my/SHGwCY

Persiapan awal untuk syawal yang bakal tiba, memang langsir merrupakan perkara asas yang penting dalam proses menghias rumah. Ada yang suka warna warni, ada yang suka bercorak dan macam-macam lagi. Dekat Lazada pun ada juga langsir yang memang menarik untuk di miliki, senang kan. Tak perlu nak pegi beli kain dan upah. Beli ja yang telah siap. Balik rumah tinggal pasang. khaty telah memilih 100X250cm Elegant Luxury High-end Floral Pattern Window Curtains with Beads Door Voile Curtain Window Drape Divider Room Wall Setting Wall Decoration Classy Window Traetments Size 39"X98"  sebagai pilihan hati.

3- Tier Spice Rack With Cylindrial Jars

 http://ho.lazada.com.my/SHGwCe
Tier Spice Rack With Cylindrial Jars ini cantikkan. Memang akan menjimatkan ruang dapur anda untuk letakkan bahan rempah ratus untuk memasak. Macam memasak ala-ala chef gitu, ye  la kan, dapur kalau cantik dan kemas, nak masak pun semangat lain tau.

4.Bamboo Handle Ceramic Knife Blade Black Suit Exquisite Kitchen Knife With Holder

 http://ho.lazada.com.my/SHGwCg
Set Bamboo Handle Ceramic Knife Blade Black Suit Exquisite Kitchen Knife With Holder ini selalunya jarang-jarang orang beli. Selalunya beli asing-asing.Sebab kalau kat dapur boleh tengok ada 2-3 jenis pisau saja. Betul tak???

5.Sharp Japan 3 in 1 Glass Jug Blender EM100PMST with Grinder & Ice Breaking Function


  http://ho.lazada.com.my/SHGwCi
Sharp Japan 3 in 1 Glass Jug Blender EM100PMST with Grinder & Ice Breaking Function ini memang di perlukan sangat sebab, banyak benda kena guna Blender. Kalau tak jenuh nak tumbuk. Habis merecik kena muka( teruk betul bayangan khaty )

6.King Size Multipurpose 4 Hanging Cloths Wardrobe (Red)

http://ho.lazada.com.my/SHGwCm
Suka benar khaty dengan King Size Multipurpose 4 Hanging Cloths Wardrobe (Red) ni, nampak kemas dan cantik. Boleh letak dalam bilik hero-hero kecil khaty. Baju anak-anak lebih kemas. Jimat masa kita.

7.Padded Pillow Protectors: 100% cotton Top cover: 2 Pcs 

  http://ho.lazada.com.my/SHGwCo
Khaty memang suka benar membeli bantal. Macam-macam batal ada, yang nak sandar,yang nak peluk. Khaty tak cerewet, asalkan lepas bangun tak sakit kepala khaty rasa itu lah bantal yang terbaik. Hendak pula kalau cotton, mesti sejuk dan pastinya tidur lagi nyenyak. Jangan tak bangun pagi sudah ya.

 8.9 Tier With 2-Column Shoe Rack Grey Colour

  http://ho.lazada.com.my/SHGwCq

Ambik kau rak kasut 9 tingkat. Kau hado.9 Tier With 2-Column Shoe Rack Grey Colour kalau ada di setiap rumah, pastinya kasut-kasut yang bertaburan di depan pintu tiada lagi.

9.SoKaNo Trendz SKN806 Faux Crocodile PU Leather Tote Bag Set of 2- Blue 

http://ho.lazada.com.my/SHGwCs
Wanita dan beg tangan memang kawan baik. Walau dah ada banyak pun beg tangan, kalau dia dah bekenan yang baru, memang tetap akan cuba di miliki. SoKaNo Trendz SKN806 Faux Crocodile PU Leather Tote Bag Set of 2- Blue memang cantik, ada 2 beg lagi. Elok sangat lah kan. Yang besar bawa pergi shopping, yang kecil boleh bawa pergi market atau pun pasar malam( pengakuan jujur)

10.32 pcsLow Shank System Sewing Machine Presser Household

 http://ho.lazada.com.my/SHGwCw
Ini memang kegemaran khaty. Ada mesin jahit tetapi alatan tak banyak macam ni. Sukanya kalau dapat. Memang mahal kalau nak beli. Lagipun masa nak beli kena belek betul-betul takut tak sesuai dengan mesin.32 pcsLow Shank System Sewing Machine Presser Household akan memudahkan anda untuk menjahit apa yang anda mahu. Kepada yang suka menjahit sesuai sangat untuk dapatkan alatan seperti ini.
Ok dah habis memilih. Jadi anda pun boleh pilih juga. Selamat mencuba. Beraya bersama Lazada akan membuatkan ramai yang tersenyum dengan diskaun yang di tawarkan.

3 comments:

  1. Wah, cantik barang yang dipilih sesuai nak dekat raya ni. hehehe :D semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. macam mana nak join? update blog sahaja or nak kena hantar email ke Lazada eh ?

    ReplyDelete