lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Saturday, 23 July 2016

Product Review for Mamypoko Pants

Product Review for Mamypoko Pants 

Pihak Lazada malaysia akan mengadakan Online Baby Fair pada 27-31st july 2016 ini. Jadi kepada ibu-ibu di luar sana boleh la bersiap sedia untuk melihat di laman web lazada untuk menyambar apa yang patut. Rambang mata tau kalau melibatkan barang anak-anak. Nak cari pampers juga ada diantaranya mamypoko pants,  dan macam-macam lagi




Mamypoko Pants 

 http://invl.co/mbj


Sememangnya para ibu-ibu merupakan juru audit paling hebat dalam memilih sesuatu pakaian atau apa saja yang di perlukan oleh seorang anak. Jadi nak pilih pampers pun bukan senang tau, banyak kali juga cuba. Bukan semua jenis pampers sesuai dengan kulit bayi. Dari lahir sampai la kita stop kan anak tu pakai pampers. Khaty juga cerewet dalam memilih pampers kerana kulit anak khaty sensitif.

 http://invl.co/mbj

Mamypoko pants memang suatu jenama yang selalu akan digunakan oleh para ibu-ibu. Mamypoko pants ini memang senang nak guna, sambil berdiri pun boleh pakaikan pampers. Hendak pula kalau anak kita tu memang aktif, tangkap dia sekejap saja dan siap pakai pampers. Khaty juga selalu guna pampers pants masa nak pergi travel. Pernah jadi sekali dalam kereta pampers bocor, anak pula meronta-ronta nangis tak mau dok diam, jenuh la nak pakai pampers. Bila dah ada pampers pants, kalau nangis ka, lari ka, buat apa pun senang saja nak bagi pakai.

 http://invl.co/mbj

 http://invl.co/mbj

 http://invl.co/mbj

 http://invl.co/mbj

Jadi kepada anda semua, jangan lupa untuk melawati laman sesawang lazada untuk membeli barangan bayi pada tarikh tersebut. Selamat bershopping ya.

2 comments:

  1. Rasanya SA macam dh lama x skodeng lazada...tp xde anak kecik la...

    ReplyDelete
  2. memang terlajak selesa pampers ni... hehe.. mmg berbaloi dengan harga...

    ReplyDelete