lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Monday, 8 August 2016

Kuala Lumpur DahMakan

Perkhidmatan Dah Makan Memudahkan Warga Kuala Lumpur Untuk Menikmati Menu yang Sedap.

Assalamualaikum w.b.t
Hai semua. Dah Makan?? Kalau belum jom kita cari makan. Mana nak cari makan Yang sedap-sedap tapi tak mau join jalan jem?? Ada cadangan?? Kepada warga kuala lumpur, anda mesti gembira apabila ada satu servise yang akan mengahantar Lunch @ Dinner kepada anda tanpa perlu memandu sendiri. Seronokkan. Pilih dan bayar pastinya anda akan membuatkan anda lebih seronok sebab hanya perlu tunggu pesanan sampai. 





 http://invl.co/uok

Apa yang dikatakan 'Dah Makan'

Dah Makan bermula apabila individu yang bernama Jess - gila makan- bercakap dengan Jon dan Chris mengenai macam mana nak makan makanan yang sedap setiap hari?

Jadi diorang dapat idea untuk mewujudkan sistem penghantaran yang di namakan Dahmakan. Sistem penghantaran Dahmakan yang sihat ini ada 2 pilihan, nak makan tengahari atau makan malam. Kini pengantaran Dahmakan beroperasi di sekitar Klang Valley untuk mereka yang bekerja di pejabat,gym bunnies and instagramming foodies. Makanan yang di masak dan di reka dengan penuh kasih sayang dari Executive Chef Shamsul yang menggunakan bahan-bahan yang segar dan di masak setiap hari, akan terus menuju kepada anda. Jangan risau sebab diaorang memang sudah mempunyai lesen untuk memastikan Dahmakan ini beroperasi dengan selamat. 

 http://invl.co/uok
Pilihan banyak tau kat Dahmakan ni. Ada untuk lunch, dinner dan group order. 

 http://invl.co/uok


 http://invl.co/uok

 http://invl.co/uok

 http://invl.co/uok

 http://invl.co/uok

Set Lunch dan Dinner memang banyak. Nanti anda masuk pilih la mana yang anda suka. Boleh cuba dulu. Bagi memudahkan kerja-kerja memasak chef tu, cuba tengok setiap hidangan ada tarikh. Jadi anda boleh pilih bila anda nak makan untuk order.

 http://invl.co/uok


 http://invl.co/uok

Untunglah anda yang berada di kawasan yang terlibat dengan penghantaran Dahmakan. Siapa nak cuba boleh hubungi Dahmakan di :-



3 comments:

  1. Menarik jugak nih... Boleh cuba... :-)

    ReplyDelete
  2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete