lifestyle blogger

Ads

Post Top Ad

Wednesday, 3 August 2016

Menang Voucher Lazada Ramadhan Blogger Contest

Shopping di lazada menggunakan voucher

Assalamualaikum w.b.t
Hai semua. Seronoknya menang voucher. Menang apa sekalipun mesti seronok sebab dapat hadiah. Terima ksih pihak lazada kerana telah memilih khaty sebagai salah seorang pemenang Ramadhan Blogger Contest yang lalu. Khaty telah memenangi voucher bernilai RM100.00. 

Menang Voucher Lazada Ramadhan Blogger Contest Shopping di lazada menggunakan voucher
Sebenarnya pertama kali tau beli barang dekat lazada. Selalu buka ja laman web lazada, beli nya asyik bertangguh ja. Bila dah ada voucher baru jadi membelinya.

Menang Voucher Lazada Ramadhan Blogger Contest Shopping di lazada menggunakan voucher

Tebus hadiah Lazada

Dalam banyak-banyak barang yang ada dalam laman web lazada, akhirnya mata dan hati telah bersatu membuat keputusan untuk membeli cadar. Maylee Mzro85 Cadar Patchwork Cotton set of 3. Rambang mata nak pilih.

Menang Voucher Lazada Ramadhan Blogger Contest Shopping di lazada menggunakan voucher


Menang Voucher Lazada Ramadhan Blogger Contest Shopping di lazada menggunakan voucher

Rezeki di bulan ramadhan apabila join Ramadhan Blogger Contest dan terpilih sebagai pemenang. Alhamdulillah. Pengahantaran Skynett pun cepat ja. Servise yang sangat baik.

Kepada anda yang beminat atau nak berjinak-jinak dengan Affiliate Lazada, boleh lah hantar email kepada En. Fazirul, korang tanya ja apa yang saja mengenai program affiliate lazada, insyaAllah sekejap saja E. Fazirul akan respon akan email anda.

Fazirul Tan | Lazada Malaysia | Affiliate Marketing Analyst 
fazirul.roshiditan@lazada.com.my | skype: FazirulTanLZ 

Sekali sekala join Contest dari pihak lazada. Bukan selalu ada pihak yang menawarkan hadiah yang agak lumyan untuk kita. Ambil peluang yang ada dan buat yang terbaik. Semoga lepas ni ada lagi contest dan boleh menang hadiah lagi banyak.

5 comments: